Se știe că femeile au o relație intimă cu moda, dar și că își doresc poșete unice și accesorii handmade de calitate. Fiecare femeie este specială, iar asta înseamnă că și stilul ei este unic. Adică trebuie evidențiat cu ajutorul unor obiecte vestimentare la fel de speciale. Borro Design este un nou brand de accesorii handmade care îmbină moda și pasiunea pentru artă. Conceptul promite însă mult mai mult. Borro Design este un brand creat de femei, pentru femei. Pe scurt, un business dezvoltat de o femeie antreprenor și menit să creeze oportunități pentru femei.

Creat de femei, pentru femei

Povestea Borro Design începe cu Andreea Borovina, o tânără pasionată de tot ce e frumos în materie de modă și artă. Andreea nu este doar creator de frumos și antreprenoare de succes. Este, înainte de orice, un om simplu și frumos, cu un scop simplu și frumos. Acela de a crea oportunități pentru femei și de a investi în ele. Proiectul ei, Borro Design, oferă femeilor posibilitatea de a cumpăra accesorii handmade de calitate, la fel de speciale ca ele. Dar fiecare accesoriu marca Borro Design ascunde un secret care ne poate face să zâmbim, dincolo de frumusețea obiectului. Borro Design creează job-uri pentru peste 1.000 de femei din Indonezia, India și Vietnam.

Pasiunea femeilor pentru frumos le face să fie atente la modă și le influențează deciziile de cumpărare. Însă atunci când vine vorba de accesorii handmade, nu orice brand se poate lăuda cu o poveste frumoasă și cu un scop nobil. Din contră, moda s-a făcut vinovată de a pune câteva pietre de temelie în zone dureroase pentru femei: anorexie și alte tulburări de alimentație, obiectivare sexuală a femeilor, cruzime față de animale și multe, multe altele. În ciuda acestora, femeile rămân pasionate de modă, lucru firesc dacă ne gândim că tot ce e frumos e important și prețios, zi de zi.

Frumusețe și schimbare

Vorbim adesea despre schimbare, indiferent de gen. Vorbim și ne dorim încă multe schimbări pentru femei. Și știm cu toții că aceste schimbări trebuie să îndeplinească anumite criterii pentru a putea influența societatea în care trăim și pe care ne-am dori să o facem măcar puțin mai bună. Schimbarea începe cu acele lucruri pe care le putem face chiar noi. Cu lucruri ușor de implementat și de menținut pe termen lung. În plus, schimbarea trebuie să aducă beneficii. Aș merge mai departe și aș spune că e preferabil, uneori, să schimbăm în bine câteva lucruri mici, contând doar pe efecte pozitive. După ce ne-am făcut bine planurile. Schimbărilor majore pot ascunde efecte negative greu de apreciat inițial, iar drumul spre Iad rămâne pavat cu intenții bune.

Conceptul Borro Design este altfel. Îndeplinește toate criteriile de mai sus: este un business creat de femei, pentru femei. Adică o schimbare mică, dar importantă, pozitivă, ușor de implementat și de menținut pe termen lung. Accesoriile handmade propuse de brand sunt frumoase, unice și feminine, iar femeile care le cumpără oferă oportunități altor femei din zone defavorizate. Cum? Simplu: cumpărând un accesoriu pe care l-ar cumpăra oricum, la un preț corect. Cu alte cuvinte, ori de câte ori tu îți cumperi o poșetă frumoasă de la Borro Design, o altă femeie este plătită pentru realizarea ei.

Frumusețe, business și caritate

Povestea Borro Design ascunde un scop pozitiv și ne inspiră, dar este la rândul ei inspirată de anumite calități, la feminin. Adică de dragostea pentru frumos, de răbdarea de a crea accesorii handmade, dar și de puterea femeilor de a consolida societățile în care trăiesc. De empatie, de caritate – fiindcă accesoriile nu au prețuri prohibitive, dar și de pasiunea femeilor pentru modă. Accesoriile Borro Design au apărut în două dintre cele mai cunoscute reviste de fashion: Vogue UK și Glamour UK, dovedind încă o dată că frumusețea se naște la interior. Atât atunci când vorbim despre oameni, cât și la concepte de business.

Concurs

Știm că și voi, cititoarele flawless, vă doriți și meritați accesorii create manual cu multă pricepere și infinit drag. De aceea v-am pregătit un super concurs, tot la feminin. Puteți participa AICI pentru a câștiga poșeta de mai jos.

Fashion & Accessories

One Reply to “Borro Design: un brand de accesorii handmade creează oportunități pentru femei”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *