Bonilash a lansat serul pentru sprâncene, care promite sprâncene frumoase și definite în mod natural, prin stimularea creșterii lor.

Acest produs eficient conține ingrediente atent alese, cum este substanța Bimatoprost (stimulează creșterea și îndesirea părului), complexul inovator Widelash™ (ajută la întărirea părului, reface structura firului și accelerează creșterea), biotina și un complex de 11 ingrediente naturale, care îmbunătățesc circulația sanguină și reduc căderea părului. Fiecare ingredient a fost ales cu atenție, pentru mai multe beneficii, dar mai ales pentru a avea rezultate vizibile și rapide.

Am inclus deja serul pentru sprâncene Bonilash în rutina de îngrijire pentru seară. Am demachiat temeinic tenul, și am aplicat serul pe pielea curată și uscată, de la interior spre exteriorul sprâncenelor. Am insistat pe zonele cu anumite goluri și… deși a trecut doar o săptămână de utilizare firele de păr par mai groase și o ușor mai dese. Oare ce rezultate are produsul după o utilizare îndelungată?

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *