Pentru cei care au lăsat pe ultimul moment hotărârea de a se bucura de petrecerea de Revelion în afara casei, una dintre cele mai exclusiviste posibilități este, fără îndoiala, Black&White New Year’s Eve 2017, party găzduit de Premier Palace SPA Hotel. Vestea bună este că încă mai puteți rezerva unul dintre ultimele locuri disponibile.

Ce vă oferă Premier Palace Spa Hotel? Un meniu de lux, open bar premium și entertainment de 5 stele. Prețul unui bilet este de 145 euro (meniu VIP)  la Royal Ballroom.

Dacă îți dorești ca noaptea de Revelion să fie una magică, Premier Palace SPA Hotel este singurul loc din oraș unde vei avea ocazia să petreci un Revelion de poveste. Monica Anghel, Popa’s Band, Alexandru Anghel, Elena Niciu și trupa Zero vor transforma noaptea dintre ani într-un party de neuitat.

Și surprizele nu se opresc aici! Cei care își doresc un sejur de Revelion au posibilitatea de a obține la prețuri speciale pachete ce includ pe lângă masa festiva de Revelion, cazare, mic dejun și acces la cel mai modern SPA din Capitală.

 

 

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *