In prag de sărbători, când îţi pregăteşti wishlist-ul pentru noul an, trebuie să iei în calcul, înainte de toate, că pentru a cuceri lumea trebuie să fii în primul rând odihnit. Deşi reţeta unui somn liniştit este o necunoscută pentru mulţi dintre noi, există câteva trucuri pe care Flawless ţi le recomandă. Astăzi, povestea sistemelor de dormit FluxAir.

Arta somnului este studiată de mai bine de jumătate de secol de Morfeus, care în anul 1962 a schimbat tot ce se ştia până atunci despre importanţa odihnei de calitate, aducând în fiecare noapte în casele oamenilor din întreaga lume confortul de a dormi pe cea mai sănătoasă şi frumoasă saltea din câte există. Datorită expertizei îndelungate, studiilor de cercetare asupra somnului şi de testare alături de importante instituţii de ergonomie, dar şi de designeri de renume internaţional, Morfeus produce saltele, perne şi sisteme de dormit tot mai avansate în materiale, tehnologii şi design.

FluxAir este cea mai inovatoare colecţie de “sisteme de dormit”, fiind expresia excelenţei în materie de bedding. Sistemele de dormit FluxAir sunt unice prin nivelul superior de confort oferit, prin excelenţa materialelor, dar şi prin designul original şi exclusiv Pininfarina.

Salteaua Symar este rezultatul anilor de cercetare dintre Pininfarina şi echipa de specialişti fizioterapeuţi şi ergonomişti Morfeus.

Husa sa detaşabilă şi Inside block System acoperă şi protejează structura, în timp ce ţesătura BioCeramic SilverSave transformă căldura corpului în energie termică, pentru o mai bună stare psihică şi fizică. Structura ergonomică high-comfort este compusă din şapte straturi tocmai pentru a asigura cea mai bună susţinere indiferent de conformaţia persoanei, iar ţesătura dublă 3D exclusivă are un grad înalt de transpirabilitate.

După un somn odihnitor cu adevărat, spatele este relaxat şi mult mai pregătit pentru o zi întreagă de stat în picioare, pe tocuri, în faţa calculatorului, sau pe pârtiile de ski, iar cu mintea limpede este uşor să construieşti strategii imbatabile.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *