Se anunță o altă seară banală de iunie, unul din momentele alea în care hoinăresc prin București după orele de birou pentru puțină mișcare și în căutare de noi experiențe. Din buzunar mă tot sâcâie telefonul cu un reminder: “Hop la Berărie, Hop la Berărie” 🙂 Cu câteva zile înainte, primisem o invitație de la Denis, în care mă ademenea cu deschiderea unui “loc nou super-tare”. Așa că, “Hop!” în Uber către “Hop Garden”.

Ajunsă pe Splaiul Unirii 225, dau nas în nas cu sute de invitați dar și cu o orchestră pe măsura localului: HORIA BRENCIU & HB ORCHESTRA. Eschivez mulțimea și descopăr că acționarii Hop Garden, care dețin și restaurantul Odeon, au reușit să creeze un loc cu un design inedit, unde, pe lângă preparatele specifice unei berarii: burgeri, cârnați, mici, coaste, găsiți și salate sau alte preparate healthy.

“Inaugurăm o berărie care aduce în oraș povestea hameiului și a măiestriei fabricării berii. La exterior va fi grădina cu cultură de hamei iar în interior “instalația de fabricare a berii”! La Hop Garden se bea bere și se ascultă muzică bună: evergreen and top hits, pop, rock dar și jazz, soft dance! Vor fi seri de muzică live cu trupa casei dar și cu artiști consacrați! Principalul obiectiv este ca toți clienții să plece mulțumiți și să revină cu plăcere!”.

Berăria dispune de 150 de locuri în interior și 400 de locuri pe terasă așa că sigur vei găsi un loc potrivit pentru tine. Eu cu siguranță am să revin.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *