ASCENDIA oferă un curs gratuit de securitate cibernetică pentru companii și instituții din România și Republica Moldova.

Având în vedere intensificarea atacurilor cibernetice din contextul invadării Ucrainei de către Rusia, precum și anticiparea unor valuri de dezinformare, infectare cu malware, ransomware și activității de tip phishing, ASCENDIA S.A. pune la dispoziția tuturor companiilor și instituțiilor românești și moldovenești, cu titlu complet și gratuit, cursul de Securitate Cibernetică dezvoltat de către această companie.

Conform comunicatului de presă trimis de compania ASCENDIA, cursul poate fi accesat începând din acest moment AICI.

Cine şi cum poate accesa cursul de securitate cibernetică?

Toate persoanele, instituțiile și companiile interesate îl pot parcurge online la adresa menționată, gratuit.

Companiile și instituțiile care dețin platforme Learning Management System (LMS) pot folosi cursul online oferit și în propriile sisteme. Pentru a obține pachetele SCORM compatibile, puteţi contacta direct compania ASCENDIA.

Apel la dezvoltare de materiale suport pentru securitate cibernetică

ASCENDIA pune la dispoziție tuturor companiilor sau specialiștilor ce doresc să se implice în dezvoltarea de materiale suport pentru protecția cibernetică a companiilor și instituțiilor din România și Republica Moldova, tot cu titlu gratuit, licențe pentru editorul de cursuri online LIVRESQ – www.livresq.com. Pentru detalii, puteţi contacta direct compania ASCENDIA la adresa de e-mail [email protected].

Despre compania ASCENDIA

ASCENDIA S.A. este prima companie de e-learning din România listată la Bursa de Valori București (ASC), cu o experiență de peste 15 ani în crearea de conținut educațional interactiv, de tip e-learning. Este cunoscută în plan local pentru editorul de cursuri e-learning LIVRESQ și platforma de invățare pentru companii CoffeeLMS.

Citeşte şi: Sondaj…

Citeşte şi: Aplicaţia…

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *