ANTONIA a lansat o nouă piesă, „Amor”, care pune accentul pe tot ce înseamnă iubire şi căldură, dar şi pe emoţia unei relaţii de dragoste. Piesa este una plină de sensibilitate şi încărcată de sentimente.

Muzica a fost compusă de Alex Pelin și Alexandru Turcu, textul a fost scris de Alex Pelin, iar de producție s-a ocupat Alexandru Turcu. Pentru videoclip, care face parte din seria „The Session” de la Global Records, Antonia a lucrat cu Kobzzon (regizor) și Alexandru Mureșan (director de imagine). Echipa de beauty a fost formată din George Cozma (hair), Claudiu Burcă (make-up) și Cristina Crăciun (styling).

„Amor este o piesă frumoasă de dragoste care îți dă o stare de bine, dar și de nostalgie, fie dacă ești într-o relație și ești fericit, fie dacă îți dorești o relație. Abia am așteptat să vină momentul lansării acestei piese, pentru că este specială, sinceră, cu multă iubire.”

Antonia

Citeşte şi: INNA…

De curând, Antonia a lansat „Benny Hana” cu Pitt Leffer și Guilty Pleasure, o piesă compusă de Sebastian Tudor, Emanuela Alexa, Andrei Ursu, Costel Domințeanu, Alex Ghinea (911), versuri Cezar Guna, Sebastian Tudor, Andrei Ursu, producție Costel Domințeanu, Alex Ghinea (911).

Citeşte şi: Andia…

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *