Toate femeile își doresc buze flawless, iar asta înseamnă buze catifelate, fără piele moartă, descuamare și uscăciune. De curând, a avea buze perfecte înseamnă și intervenții invazive, precum acid hialuronic în buze. Dar adevărul este că cel mai bun mod de avea buze perfecte este să urmezi un ritual complet de exfoliere și hidratare a buzelor. Plus că poți profita de beneficiile acidului hialuronic și fără înțepături. Ritualul de îngrijire pe care ți-l propunem e simplu, nu consumă timp și bani, iar buzele tale vor fi moi și… fericite.

Exfolierea buzelor

Poți utiliza un prosop umezit cu apă călduță sau chiar periuța de dinți pentru a-ți exfolia buzele rapid și ușor. Pentru a îndepărta zilnic pielea moartă, ține prosopul curat (sau o periuță de dinți cu peri moi) sub jetul de apă călduță. Apoi, folosește prosopul pentru a curăța ușor buzele, cu mișcări circulare. La final, folosește atingeri blânde pentru a pune sângele în mișcare și lasă buzele să se usuce natural.

Hidratarea buzelor noaptea

Înainte să vorbim despre acid hialuronic în buze, trebuie să vorbim despre hidratare. Hidratarea este importantă zi de zi, dar și pe parcursul nopții. Folosește și tu balsam de buze noaptea, pentru un plus de hidratare! Menținerea hidratării este secretul buzelor moi, flawless, oricând. Încearcă să aplici balsam de buze seară de seară, înainte să adormi, pentru a-ți hidrata buzele pe parcursul somnului. Aplică-l chiar înainte să te pregătești de culcare, odată cu crema hidratantă de față, iar buzele tale vor arăta perfect dimineața.

Produse ideale pentru buze flawless (P)

Este foarte important să folosești un ruj sau un lipgloss hidratant. De asemenea, este și mai important să alegi produse profesionale de calitate, cu ingrediente naturale. Femeile “mănâncă”, în medie, între 500 și 1.500 de grame de ruj de-a lungul vieții, așa că e musai să alegi cu atenție. Caută un ruj hidratant cu ingrediente naturale, chiar dacă asta înseamnă că produsul respectiv rezistă mai puțin pe buze. Rujurile rezistente la transfer tind să usuce sau chiar să irite buzele mai mult decât alte tipuri de ruj.

Când vine vorba de acid hialuronic în buze, intervențiile invazive nu sunt neapărat potrivite oricui și oricând. Dacă preferi o abordare mai naturală, un produs pe bază de acid hialuronic poate fi mai potrivit pentru tine. LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster este un produs nou cu o formulă menită să redefinească conturul și să ofere buzelor un plus de volum. Acest balsam de buze colorat conține acid hialuronic reticulat și lipide nutritive – două componente cheie în îngrijirea profundă a pielii. Imediat după aplicare, buzele tale vor fi mai pline, mai hidratate, moi și delicate. Efectul LIPS UP Hyaluron Volume Lip Booster durează până la 3 ore, dar reaplicarea garantează un volum care durează.

Alte secrete

Există multe produse pe care le poți testa și încerca după bunul plac, dar acesta e nou și are câteva avantaje demne să fie menționate. Combinația de ingrediente netezește textura buzelor, oferă un plus de volum și de hidratare. În plus, aplicatorul cu burete înseamnă că produsul e extrem de ușor de folosit. Unde mai pui că e disponibil și în două culori discrete: Rosé și Marsala. Află mai multe despre acest produs, dar și despre acid hialuronic în buze, fără intervenții invazive, AICI și în farmacii.

Și nu uita că un zâmbet sincer chiar luminează suflete și priviri!

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *