Am mai scris despre importanța micilor capricii, despre cât de bine e pentru suflet și minte să îți oferi singură lucruri de calitate. Poate părea un pic frivol ce scriu, dar adevărul adevărat este că trebuie să te simți bine ca să arăți bine. O vorbă românească spune „afară e vopsit gardul, înăuntru – leopardul.” iar asta definește perfect pasiunea femeilor pentru haine, pantofi și make-up, în detrimentul lenjeriei intime. Eu cred, însă, că frumusețea începe cu o minte și un corp sănătos, dar și cu atenție la detaliile care nu se văd. Iar asta înseamnă lenjerie intimă de calitate.

De ce ar trebui să fii atentă atunci când alegi lenjeria intimă?

Fie că vorbim despre sutien, tanga și neglijeu, fie că vorbim despre déshabillé sau pijamale, lenjeria intimă și hainele de casă sunt primele care intră în contact cu pielea ta. Petrecem, de-a lungul vieții, aproximativ 26 de ani dormind. Dacă adaugi și timpul petrecut în casă acestei cifre deja măricele, vei constata și tu cu stupoare că petreci mai mult timp în lenjerie intimă și în haine de casă decât în hainele și accesoriile de exterior. Iar dacă acorzi o mare atenție alegerii acestora din urmă, ar trebui să acorzi un plus de atenție și alegerii lenjeriei. Este, probabil, primul pas spre construirea bucuriei și încrederii în sine.

Pentru alții sau pentru tine?

Femeile investesc adesea foarte mult în propria imagine. Dar, indiferent ce ne-ar plăcea să credem, imaginea o construim pentru exterior, nu pentru noi înșine. Cu lenjeria intimă, însă, povestea e alta. La fel cum e important să alegi o cremă de față bună, o cremă de mâini de top și un ruj extraordinar, care să te facă să zâmbești când te uiți în oglindă, e important să alegi și lenjerie intimă de calitate. Mai mult decât atât, alegerea obiectelor potrivite se poate face și pe criterii atente, care țin și de spirit, și de frumusețe. Adică poți alege lenjerie intimă creată în România, sau lenjerie creată de femei, pentru femei. Nu uita însă să acorzi un plus de atenție look-ului și materialelor.

Citește și: Gama Synbionyme Synbiotics…

În loc de epilog, câteva sfaturi

Am explicat deja cât de important este să alegi produse de calitate, însă nu aș vrea să se înțeleagă că susțin alegerea obiectelor de la un singur brand, în detrimentul micilor producători. Din contră! Nu am preferințe atunci când vine vorba de etichetă, pentru că descopăr zi de zi branduri noi, mici, la prețuri convenabile. Și întrunesc toate criteriile de mai sus. Unul dintre ele este Evoque, dar oferta e vastă, iar noi ar trebui să profităm de ea. În plus, materialele sunt cele care intră în contact cu pielea, nu etichetele. Așa că n-ar fi rău să le acordăm importanță. La final, important ar fi să te uiți în oglindă cu plăcere și cu mai multă dragoste pentru tine însăți.

Citește și: De ce un pahar de șampanie…

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *