În luna august, la Gymboland Mega Mall se fac recrutări pentru atelierele de pictură, desen, modelat plastilina, confecţionat decoraţiuni, cadouri pentru părinţi sau bijuterii. Lista nu se oprește aici; ea cuprinde activităţi şi jocuri antrenante, unde neobositul Pogonici îi aşteaptă pe cei mai mici dintre învăţăcei. Gymboland Mega Mall oferă posibilităţi nelimitate de distracţie celor cu vârste cuprinse între 0 şi 12 ani, iar părinţilor satisfacţia de a-şi şti copiii în deplină siguranţă.

Gymboland

În plus, vacanţa de vară, când cei mici au mult timp de joacă, este ocazia perfectă pentru a se întâlni cu supereroii din poveştile preferate, luând parte totodată şi la acţiuni formative şi interactive. Oaspeţii Gymboland Mega Mall se pot bucura toată săptămâna de activităţile extrem de variate – de la structura modulară a elementelor pentru joacă, până la arena cu trambuline, carusele şi gonflabile, zonele de exprimare artistica, panouri speciale, spaţii ce miniaturizează viaţa de zi cu zi a adulţilor, zona de realitate virtuală, cât şi o zonă specială pentru bebeluşi, toate concepute pentru fericirea şi siguranţa acestora.

În plus, preocuparea constantă a Gymboland pentru inovaţie conferă toate metodele creative de stimulare a imaginaţiei copiilor, într-un cadru care le oferă şi instrumentele necesare pentru dezvoltare senzorială.

Gymboland-Bucuresti

Atelierele coordonate de Pogonici-cel-inventiv garantează o vacanţă de vară de neuitat, tocmai pentru că asigură celor mici evadarea într-un spaţiu în care timpul pare a sta în loc, iar zâmbetele nu contenesc. Şi cum să nu fie doar voie bună când întreaga trupă a lui Pogonici descoperă împreună misterele Creaţiei, mai presus decât o simplă reverie, proiectându-şi vacanţa de vis şi trăind-o astfel pe deplin?

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *