Odată cu apropierea sărbătorilor de primăvară, mulți dintre noi dorim să le transmitem celor dragi urări de sezon, prin mesaje sau SMS-uri. Pentru că nu întotdeauna avem inspiraţia necesară de a scrie urări speciale, am pregătit câteva felicitări de Paşte pe care le poți trimite şi tu familiei, prietenilor sau colegilor pentru a le ura Paşte Fericit!

Sărbătoarea Învierii Domnului este o ocazie ideală de a transmite gânduri bune către familia și prietenii noștri. Fie că alegem să facem acest lucru printr-un simplu telefon, ori că alegem SMS, Facebook sau WhatsApp, urările de Paște vor fi cu siguranță apreciate de cei dragi. Revista Flawless ţi-a pregătit câteva sugestii de felicitări de Paşte, menite să te inspire și să îți ofere mai multe opțiuni pentru a transmite cele urări de sărbători. În plus, am pregătit şi câteva urări de Paşte numai bune de trimis prin SMS.

Idei de urări de Paște numai bune de trimis prin SMS

  1. Să aveți parte de un Paște binecuvântat și plin de bucurii, alături de cei dragi!
  2. Sărbătoarea Învierii să aducă pace și armonie în casele voastre, iar sufletele voastre să fie pline de speranță și iubire!
  3. Paştele să vă aducă împreună și să vă ofere ocazia de a vă bucura de frumusețea vieții, alături de cei dragi!
  4. Să aveți parte de momente pline de căldură și afecțiune, în compania familiei și prietenilor dragi!
  5. Să vă aduceți aminte de adevăratele valori ale vieții și să vă bucurați de momentele de fericire pe care vi le oferă sărbătoarea Paștelui.
  6. Sănătatea, fericirea şi iubirea să vă însoțească mereu, dar mai ales în această perioadă de sărbătoare!
  7. Să fie Paştele o ocazie bună de a fi alături de familie și de a vă bucura de frumusețea vieții!
  8. Să aveți parte de o sărbătoare binecuvântată și plină de lumină, iar speranța și iubirea să înflorească în inimile voastre!
  9. Să fie Paştele o ocazie bună de a vă aminti toate lucrurile frumoase care vă leagă de familie, prieteni şi de toţi oamenii dragi. Să vă bucurați de această sărbătoare a Învierii alături de ei!
  10. Să vă însoțească mereu bucuria acestei sărbători și să vă ofere puterea de a depăși orice obstacol și de a înfrunta cu optimism toate provocările vieții!

Felicitări de Paşte pentru părinţi

Dacă urările trimis prin SMS sunt rezervate adesea colegilor, prietenilor îndepărtaţi şi cunoştinţelor, ştim cu toţii că familia merită tot ce e mai bun pe lume. De aceea, am pregătit o serie de felicitări de Paşte pentru părinţi, dar şi o serie de urări care le vor aduce zâmbetul pe buze:

  1. Dragă mamă şi tată, în această duminică de Paște vă doresc să aveți parte de bucurii și împliniri alături de mine, de familia noastră şi de toţi cei dragi! Vă mulţumesc pentru toată dragostea şi grija voastră.
  2. Paște fericit, mamă și tată! Vă mulţumesc că îmi sunteţi sprijin şi sper să aveţi parte de cele mai frumoase sărbători de primăvară.
  3. Sper ca bucuria acestei zile de sărbătoare să ne aducă mai aproape, cu sănătate, bucurie şi iubire. Sper să reuşim în continuare să ne sprijinim, să fim mai buni între noi şi cu ceilalţi şi să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară. Sărbători Fericite!
  4. Nu există destule ouă roşii, cozonaci și bunătăţi de Paște pe care să ți le pot dărui pentru a-ți arăta cât de fericit m-ai făcut mereu. Sper ca Paștele tău să fie la fel de minunat ca toate cele pe care mi le-ai dăruit tu mie! Paște Fericit, mamă/tată!
  5. Una dintre cele mai mari bucurii ale vieţii este faptul că pot petrece Paştele cu părinţii mei. Sunt recunoscător că am părinți atât de iubitori, pe care îi respect şi îi apreciez în ziua de Paște şi în orice altă zi. Vă iubesc! Paște Fericit, mamă și tată!

Felicitări de Paşte pentru prieteni şi colegi

Spre deosebire de părinţi, prietenii, colegii şi colaboratorii ar putea aprecia mai mult un mesaj original şi o felicitare amuzantă. Pentru ei, am pregătit o serie de felicitări de Paşte şi de mesaje ideale pentru un plus de amuzament, distracţie şi apreciere. Iată câteva idei:

  1. Fereşte-te de Iepuraş! Poate apărea subit, sub forma cozonacilor, sarmalelor şi a altor delicii de sezon, iar apariţia lui prevesteşte ore de distracţie în familie. Paşte Fericit!
  2. Paşte Fericit! Iepuraşul meu îţi transmite sănătate, bucurii şi gânduri bune!
  3. Nu uita că, astăzi, o dietă echilibrată înseamnă un iepuraş de ciocolată în mâna dreaptă şi un ou mare de ciocolată în mâna stângă. Toate astea, după cozonac. Paşte Fericit!
  4. Paştele este singura zi în care este recomandat să-ţi pui toate ouăle în acelaşi coş. Aşa că uită de muncă şi bucură-te de un Paşte Fericit!
  5. Sper să-ţi petreci Paştele alături de cei dragi, înconjurat de soare, bucurii şi bunătăţi. Paşte Fericit!

Citeşte şi: Carne de miel…

Citeşte şi: Activităţi…

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *