Hainele pe care ar trebui să le iei cu tine în vacanță depind de destinația aleasă, dar și activitățile tale acolo. În general, câteva piese versatile și adaptabile sunt întotdeauna o alegere bună. Dacă vrei însă să te bucuri de o vacanţă cu stil, nu uita că trebuie să ai la tine şi 3 piese vestimentare ideale pe care să poţi conta în acest sens. Iată o listă de haine și accesorii esențiale pentru o vacanță, din care fac parte şi aceste 3 piese cheie:

Haine de vară versatile

Tricourile, rochiile şi pantalonii scurţi nu pot lipsi din bagajul de vară, dar nici nu putem discuta despre 3 piese vestimentare ideale în vacanţă fără a vorbi despre costume de baie. Iată care sunt hainele de vară esenţiale în orice vacanţă:

 • Tricouri, cămăşi şi bluze ușoare și vaporoase;
 • Rochii și fuste lejere;
 • Pantaloni scurți;
 • Pareo, kimono sau rochie de plajă;
 • Costum de baie.

Sfat: Optează pentru un costum de baie modern de la Undress Code, disponibil în magazinul Modivo din București și online, pe www.modivo. Se va dovedi, cu siguranţă, una dintre cele 3 piese vestimentare ideale în vacanţă pentru un plus de stil!

Încălțăminte ideală în orice moment

Una dintre cele mai mari probleme atunci când vine vorba de alegerea hainelor de vacanţă este… încălţămintea! Nu doar că nu este deloc uşor să alegi piese vestimentare care să se asorteze unui număr limitat de pantofi, dar aceştia trebuie să mai fie şi comode. De aceea, la alegerea pantofilor ideali în vacanţă am încercat să păstrăm „regula cifrei 3”, pe care o folosim şi la alegerea pieselor vestimentare cheie pentru un plus de stil.

Aşadar, în vacanţă poţi alege 3 piese vestimentare la modă şi 3 perechi de încălţări:

 • Sandale confortabile, ideale atât la plajă, cât şi în oraş;
 • Pantofi sport sau încălțăminte de trekking pentru drumeţii;
 • Pantofi eleganți, mai ales dacă vrei să te bucuri de o seară romantică la un restaurant elegant.

Sfat: Optează pentru o pereche de pantofi sport de la Deichmann, care pot fi asortaţi uşor atât unei perechi de pantaloni scurţi, cât şi unei rochii sau fuste vaporoase.

Accesorii de sezon

Nu putem vorbi despre 3 piese vestimentare ideale în vacanţă fără a aduce în discuţie accesoriile. Acestea sunt extrem de importante atât din punct de vedere practic, cât şi în materie de stil. Printre accesoriile vestimentare ideale în vacanţă se numără şi următoarele:

 • Pălărie sau șapcă pentru protecție împotriva razelor solare;
 • Ochelari de soare cu protecție UV;
 • Umbrelă compactă, pliabilă;
 • Geantă de plajă versatilă sau rucsac.

Sfat: Optează pentru o geantă versatilă, care să poată fi folosită atât ca geantă de plajă, cât şi ca poşetă normală. Recomandarea noastră este o geantă Guess modernă, disponibilă la Modivo.

Îmbrăcăminte suplimentară

Se spune că este bine să fii pregătit pentru orice. Niciodată nu este mai utilă această regulă decât atunci când pleci în vacanţă. De aceea, pe lângă hainele esenţiale şi pe lângă cele 3 piese vestimentare ideale în vacanţă pentru un plus de stil, este util să te gândeşti şi la alegerea următoarelor piese suplimentare:

 • O jachetă subțire sau un pulover pentru serile răcoroase;
 • O geacă impermeabilă;
 • Îmbrăcăminte adecvată pentru vizitarea unor locuri religioase sau culturale, unde ar putea exista reguli vestimentare severe.

Înainte de a pleca în vacanță, nu uita să arunci un ochi pe prognoza meteo, ca să te asiguri că eşti 100% pregătit(ă) pentru situaţia de la faţa locului. În plus, e bine să ştii că piesele vestimentare care îţi oferă un plus de confort şi funcționalitate sunt ideale în vacanţă, în timp ce încărcarea excesivă a bagajului ar trebui evitată cu orice preţ.

Citeşte şi: 5 locuri…

Citeşte şi: 5 piese…

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *