A venit primăvara, iar asta înseamnă că putem trăi viitorul cu ceva mai multă speranță și bucurie. În plus, ne putem bucura de trei noutăți de primăvară care ne pot inspira să facem alegerile potrivite când vine vorba de modă și frumusețe. Așadar, prezentăm acele trei lucruri noi care ne bucură în această primăvară, dar și care ne inspiră la cumpărături diverse, dar responsabile.

Pantofi sport inspirați de moda anilor ’70

Nu mai e un secret că pantofii sport inspirați de moda anilor ’70 sunt la mare căutare. Dar acum sunt disponibili și la prețuri convenabile, în noua colecție de primăvară de la Deichmann. Modelele din pânză colorată sunt create pentru a ne însoți dintr-o parte în alta a orașului, în căutarea distracției.

Sfat: Modelele de sneakers de la Deichmann pot fi accesorizate ușor cu rochii vaporoase și ochelari cu lentile colorate.

Citește și: Noua colecție…

Perfume Pencil de la Amway

Amway România propune un concept inovator: perfume pencil sau “creionul parfumat”. Noul produs este disponibil în două arome: Starstruck și Coastal Vibe. Ambele fac parte din gama Artistry Studio LA Edition și sunt inspirate de “orașul îngerilor”, Los Angeles. Creionul parfumat se răsucește și se aplică în punctele cheie: în spatele urechilor, pe gât, la încheieturi. Formula mătăsoasă pătrunde perfect în piele pentru o experiență parfumată ideală vara, inclusiv la plajă.

Sfat: Alegem Starstruck dacă ne plac notele de mandarină, sare, ienupăr, crin, floare de bumbac, frunză de violetă, dar și notele de bază lemnoase și de mosc. Optăm pentru Coastal Vibe dacă preferăm ananasul, sucul de cocos, frunzele de palmier, florile de plumeria, frangipani și tiare, dar și notele de bază de bambus, santal și mosc.

Micuța cămașă albă

Perfectă la birou, dar și în oraș, în călătorii, dar și în deplasări de serviciu, cămașa albă este pentru ținutele de zi ceea ce este micuța rochie neagră pentru cele de seară. Noile colecții de vară disponibile pe Modivo.ro includ o serie de piese monocrome, ideale vara pentru un plus de eleganță. Noi ne-am îndrăgostit de o cămașă de la Karl Lagerfeld, clasică și cu accente moderne.

Sfat: Hai să renunțăm la treninguri și alte piese sport în favoarea unor piese couture care transformă fiecare ieșire în oraș într-o sărbătorire a bunului gust!

Citește și: 3 noutăți…

Fashion & Accessories

2 Replies to “3 noutăți de primăvară care te pot inspira și pe tine”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *