Franţa este una dintre cele mai vizitate ţări din lume. Parisul, văzut drept oraş al dragostei, atrage extrem de mulţi turişti din toate colţurile lumii. Muzică bună, parfum de flori şi de produse extravagante de patiserie, doamne şi domnişoare cochete plus o grămadă de alte aspecte îi dau capitalei franceze un farmec aparte. Deşi avionul pare să fie cel mai folosit mijloc de transport din ultimii zece ani, încă sunt foarte multe persoane care optează pentru aotocare. Unele persoane aleg acest mod de a călători din motive economice, preţul unui transport România Franţa cu autocarul fiind mult mai mic decât un bilet de avion. E de înţeles oarecum, deşi chiar şi aceşti călători se împart în mai multe categorii:
– cei care vor să călătorească, dar care nu au o situaţie materială foarte bună
– cei care vor să cheltuiască surplusul de bani pe un hotel mai scump sau, de ce nu, la shopping
– cei care preferă să meargă în 2 sau chiar 3 vacanţe cu autocarul, decât într-una singură cu avionul

Altă categorie de persoane care optează pentru transport România – Franţa cu autocarul este cea referitoare la teama de a zbura cu avionul. Fricile sunt absolut normale. Toţi avem aşa ceva. Cum unii se tem de zborul cu avionul, alţii se tem de păienjeni, înălţime, întuneric ş.a.m.d. Fricile, repet, sunt absolut normale. Aşadar, acesta este un alt motiv pentru care conaţionalii noştri optează pentru transport persoane România – Franţa cu autocarul.

Există chiar şi o a treia categorie. După cea economică şi cea a fricii de zbor, a treia categorie îi vizează pe cei cărora le place să admire peisaje. Fie că e vorba de scriitori, romantici, visători, oameni cărora le plac peisajele în general, am auzit destul de multe persoane care au optat pentru transport persoane Franţa cu autocarul tocmai pentru a se bucura de privelişti. Iniţial i-am crezut un pic nebuni, căci o mare parte din drum este pe autostrăzi, însă cineva mi-a spus că străinii nu au cîmpurile nelucrate ca la noi. Sunt multe zone foarte frumoase, unele dintre acestea chiar pline cu flori, ceea ce face călătoria cu atât mai interesantă.

Drumul e lung, e adevărat, însă din multiplele motive menţionate mai sus oamenii optează pentru transportul cu autocarul până în Franţa. Personal n-am pus piciorul pe pământ francez, dar îmi doresc foarte mult asta şi ştiu că într-o zi o să-mi îndeplinesc această dorinţă.

Dacă sunteţi interesaţi de transport România – Franţa cu autocarul, pe site-ul Eurolines.ro găsiţi o secţiune unde puteţi calcula preţul biletului (în funcţie de perioada de plecare, oraşul de plecare şi cel de destinaţie, numărul de persoane şi chiar şi vârsta – dacă e vorba de copii sau studenţi) şi apoi îl puteţi rezerva.

Cu toţii merităm cel puţin o vacanţă pe an! 😉

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *