Vorwerk a lansat noul Thermomix®, liderul aparatelor de bucătărie. Acesta face totul de unul singur: cântăreşte, mixează, toacă, mărunţeşte, macină, pulverizează, frământă, pasează, bate spume /creme, amestecă, prepară băuturi, emulsionează, încălzeşte, găteşte, fierbe în aburi, sterilizează şi, tot el se curăţă aproape singur.

Oaspeţii prezenţi la evenimentul de lansare, care a avut loc la Café Athenée Palace Hilton, s-au convins de cât de simplu este să ai un stil de viaţă sănătos. Reprezentanţii Thermomix®, împreună cu Gabriela Simion, blogger de lifestyle, food and travel şi Mircea Niculescu, Chef Café Athenée Palace Hilton i-au surprins pe invitaţi cu o nouă experienţă în materie de cooking.

thermomix-2

Cu inovatorul său chip de reţete, ecranul tactil şi funcţia de preparare ghidată, în câteva secunde poţi pregăti unt, îngheţată, pate rafinat, limonadă, sau în numai 15 minute – o cină pentru întreaga familie. Îmbrăţişând inovaţia, simplitatea şi unicitatea magicului Thermomix®, reprezentanţii media au experimentat un nou stil de viaţă, ce a demontat tot ce ştiau până acum despre cooking.

thermomix-1

O întreagă bucătărie sofisticată a prins viaţă prin ingeniosul Thermomix®, care reuşeste să pregătească peste 30.000 de reţete aproape de unul singur. Totuşi, atrăgătorul ecran tactil nu te lasă să te îndepărtezi prea mult, deoarece vei fi tentat să urmăreşti îndeaproape direct pe ecran reţetele, cu sprijinul chip-ului de reţete si al funcţiei de preparare ghidată. Această funcţie inovatoare de afişare a reţetei pe ecran garantează rezultatul final excepţional, care nu este condiţionat de aptitudinile din bucătărie. Trebuie doar să adaugi ingredientele, iar Thermomix® va regla până şi temperatura şi timpul în locul tău. În cartea sa de reţete de bază regăseşti peste 175 de variante de a prepara sosuri delicate, supe, de a găti perfect peştele, carnea şi legumele.

Îndrăzneşte să accesezi inovaţia şi să păşeşti ingenios într-un nou univers – al bunului gust, inovaţiei şi al timpului de calitate petrecut alături de cei pe care îi iubeşti cel mai mult.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *