Dacă în Vest se utilizează Vaseline Pure Petroleum Jelly, un fel de panaceu universal, pentru diferite probleme ale pielii, dar și pentru a înfrumuseța genele, sprâncenele și cuticulele, ori pentru a face fardul de pleoape să reziste mai mult, româncele folosesc în aproximativ aceleași scopuri unguentul de gălbenele. Ceta Sibiu a profitat de proprietățile calmante şi regenerative ale gălbenelelor pentru a crea unele dintre cele mai apreciate şi cunoscute produse din România:

Crema tip balsam cu extract total de galbenele copy

  • Crema tip balsam cu extract total de gălbenele (unguentul de gălbenele) este unul dintre cele mai apreciate unguente, fiind un remediu ideal pentru tenul normal sau uscat, dar şi pentru masaj. Ajută în tratarea pielii uscate și crăpate, a degerăturilor, având o acţiune antiinflamatoare, nutritivă şi antiseptică. După folosirea lui, pielea se regenerează, fiind activată circulaţia sangvină, iar echilibrul pielii este asigurat de un strat protector care menţine sănătatea pielii. Este ideală pentru hidratarea buzelor crăpate, dar și pentru tratamentul cuticulelor și coatelor.CETA crema de maini
  • Crema de mâini extrahidratantă cu gălbenele şi fosfolipide este pregătită folosind tehnologia modernă şi proprietăţile vindecătoare ale plantelor tradiţionale româneşti. Astfel rezultă o compoziţie unică, în care fosfolipidele, esenţiale sănătăţii pielii, se îmbină cu acţiunea cicatrizantă şi antioxidantă a gălbenelelor. Pielea mâinilor se repară, devine moale şi fină, iar hidratarea rămâne chiar şi după spălare.

Produsele Ceta Sibiu se găsesc în magazine naturiste, farmacii şi hypermarket-uri.

Pentru mai multe informaţii accesaţi:

www.ceta-sibiu.ro

www.facebook.com/CETASIBIU/

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *