Un nou salon de înfrumusețare s-a deschis recent în București, în incinta hotelului SIR (Șoseaua Virtuții nr. 1, Sector 6). Curly nu oferă doar servicii de beauty, ci și “o stare plină de roz”.

Am ajuns la Curly după o zi obositoare la birou, o zi plină de praf într-un oraș limbut. Aveam nevoie de liniște și de un pic de roz. Am pășit în salon cu zâmbetul pe buze. Cum altfel poți întâmpina un loc atât de roz, de vesel, de feminin? În ciuda zâmbetului, păream și mă simțeam prăfuită. Așa ca am fost rapid tratată cu limonadă aromată, răsfațată cu un tratament de păr care mirosea divin și energizată cu o cafea aromată.

Părul meu a fost tuns. Rapid, dar atent. Exact la lungimea dorită. A fost coafat tratat și coafat lejer. Așa cum îmi doream pentru mine, nu pentru pozele efemere de pe Facebook. M-am simțit atât de bine și conversația a fost atât de relaxantă încât m-am trezit rămânând în salon pentru a vedea rezultatul unei manichiuri, la o nouă ceașcă de cafea aromată. Discutând, roz, zâmbind, cu fetele.

Cu siguranță voi continua să vizitez Curly. De fiecare dată când viața și părul îmi vor părea prăfuite și voi avea nevoie de o doză șoc de roz.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *