Tu știi ce înseamnă mâncarea chinezească? Uită de restaurantele aglomerate din marile centre comerciale și bucură-te de aromele orientale așa cum ar trebui: într-un loc de poveste. Restaurantul 5 elemente nu îți va face fericite doar papilele gustative, ci și sufletul, căci aici vei găsi relaxarea de care ai atâta nevoie. Zen pentru suflete și minți obosite de agitația orașului și cea mai bună mâncare chinezească din București. Ce ți-ai putea dori mai mult?

Ajungi ușor la restaurantul de pe șoseaua Kiseleff și evadezi încă și mai ușor într-o lume nouă: China te așteaptă chiar aici, în Herăstrău, cu mâncăruri ispititoare. Cu tehnici specifice de tăiere a ingredientelor ce conferă o textură specială preparatelor, cu rețete originale, care poartă semnătura și expertiza unui chef din Nordul Chinei, 5 elemente se deosebește cu ușurință de alte restaurante din oraș prin calitate, prospețime, grijă și respect pentru mâncare și client.

Dorada afumata si picanta

Dacă bucătăria chinezească a cucerit întreaga lume, restaurantul  5 Elemente a subjugat Capitala, obținând premiul pentru cel mai bun restaurant chinezesc din București. Secretul? Armonia. Întocmai cum cele 5 elemente mențin echilibrul universal și sunt interdependente, la fel și mâncarea delicioasă depinde de echilibrul dintre impactul vizual, proporția condimentelor, aromelor și a ingredientelor, dar și de calitatea acestora.

Noua locație a restaurantului, chiar în Herăstrău, lângă Pavilionul H, este perfectă pentru un prânz de business și la îndemână în week-end, după lungi plimbări în parc. Serile cu muzica live oferă varietate și distracție, iar 5 Elemente devine alegerea perfectă oricând.

P.S. Dacă treci prin Herăstrău și pofta te îndemnă la dulce, nu uita să încerci Laptele Cui Pi, un adevărat răsfăț pentru orice pofticios!

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *