Brandul de bijuterii și accesorii TOUS a deschis un magazin în Băneasa Shopping City.

Sub conceptul de affordable luxury și departe de parametrii bijuteriilor traditionale, TOUS creează bijuterii și accesorii care pot fi purtate zi de zi, pentru femeia modernă, urbană și activă. TOUS este un brand sensibil, delicat, fun și cu spirit mereu tânăr. În 1985, ursulețul a fost ales emblema companiei și devenit astfel elementul unic și reprezentativ.

Tous

TOUS înseamnă design feminin care emană caldură și apropiere. Este un brand vesel, evocând spiritul de fericire și radianță clienților. Are un spirit tânăr, pentru că atitudinea brandului este fresh, inovativă și întotdeauna în trend.

Din 1920, peste 100 milioane de bijuterii au fost vândute pe întreg teritoriul globului. Începând cu luna decembrie TOUS este prezent și în Romania, în Băneasa Shopping City, București – parter.

Despre TOUS

Fondat în 1920, sub conducerea dnei Rosa Oriol și Salvador Tous, compania a demarat puternic datorită conceptului inovativ al bijuteriilor care presupunea îndepărtarea de la modelul bijuteriilor clasice. TOUS este o afacere de familie care surprinde clienții prin piese originale create din cele mai bune materiale. Recent, acesta a devenit un brand de lifestyle, cu linii de bijuterii, genți, parfumuri, ceasuri, ochelari și accesorii. Cu o prezență pe 5 continente și în mai mult de 500 de țări în orașe precum New York, Mexico City, Varșovia, Moscova, Tokio, TOUS păstrează Manresa, Barcelona ca sediu central.

www.tous.com

 

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *