Tinerețea este simbolul sănătății și al frumuseții interioare și exterioare, dar îmbătrânirea este un proces normal, prin care trecem cu toții. Totusi, aici intervin mai mulți factori care pot modela într-un fel sau altul procesul de îmbătrânire, îl pot încetini sau accelera. Drept urmare, Ropharma a lansat campania ,,Tinerețe fără bătrânețe”, prin care își propune să  informeze asupra măsurilor care pot preveni sau atenua aceste semne. Așadar, cum putem îmbătrâni frumos și cum ne putem menține tonusul?

Indiferent de vârstă, ne dorim să fim sănătoși și să arătăm cât mai bine. Păstrarea sănătății și a frumuseții presupune un ritual aparte care să fie inclus în rutina zilnică, pornind de la administrarea unor suplimente alimentare care să revitalizeze organismul, până la hidratarea pielii și recăpătarea elasticității acesteia.

Detoxifierea este o procedură care are menirea de a contribui la menținerea tinereții, iar aceasta poate fi susținută de spirulină. Aceasta are multe efecte pozitive, precum sprijinirea sistemului cardiovascular și protejarea organismului împotriva stresului oxidativ. Spirofit este un un supliment alimentar de la Ropharma care are în compoziție spirulină, o algă cu un conținut sporit de proteine. Aceasta este o puternică combinație de substanțe esențiale pentru organismul uman, unele dintre ele fiind extrem de rare și neîntâlnite în hrana vegetală, oferind avantaje nutritive unice.

În plus, resveratrolul este recunoscut ca fiind cea mai puternică substanţă antioxidantă cunoscută până în prezent, care are efecte benefice pentru organism mai mari de 50 de ori decât Vitamina E, de 20 de ori decât Vitamina C şi de 5 ori decât beta-carotenul. Deşi se găseşte în destul de multe fructe (struguri negri, afine, coacăze, mure, prune), consumul ocazional este insuficient pentru a asigura necesarul de antioxidanţi de care organismul are nevoie. În acest sens, Resveravit, suplimentul alimentar produs de Ropharma, este singurul produs de pe piaţă cu o concentraţie atât de ridicată de resveratrol (98%), pentru a asigura organismului o protecţie eficientă şi de durată. Suplimentele Spitofit și Resveravit pot fi găsite în farmaciile din toată țara sau online pe: www.ropharma-healthcare.ro.

Iar dacă vă doriți ca frumusețea să nu fie doar o aparență, nu uitați că și sufletul are nevoie de stimulentele lui. Muzica bună, momentele de respiro și o lectură savuroasă îl vor proteja, menține tânăr, flexibil și plin de imaginație și curiozitate:

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *