Vrei să ştii care sunt trendurile de anul ăsta? Vrei să vezi nişte haine pe care probabil nu o să le porţi niciodată? Şi noi am vrut şi ne-au plăcut creaţiile Alexander McQueen.

Sezonul primavară/vara 2014 aduce în prim-plan hainele care se transformă. Noul sezon este definit de atitudine şi personalitate, iar designerii propun ţinute inspirate de moda punk, adevărate opere de artă. Designerii ne trimit într-o fascinantă incursiune a culturilor lumii, sursele de inspiraţie provenind de la triburile din Africa, materialele utilizate fiind pene, alamă, imprimeuri, aplicaţii tribale, accesorii din aur – haine pline de originalitate şi creativitate.

Casele de modă care au utilizat motive tribale în acest sezon sunt Givenchy, Valentino, Alexander McQueen, Hermes.

Sarah Burton, directorul de creaţie al casei de moda Alexander McQueen, a revigorat stilul punk cu ajutorul dantelei şi al macrame-ului pe tunici, bluze şi rochii. Designerul ne introduce inapoi în evul mediu, lansând o colecţie pentru primăvară-vară 2014 ce are ca sursa de inspiraţie stilul medieval, punk. Pentru noul sezon, casa de moda Alexander McQueen propune ţinute care amintesc de costumele de cavaler medieval. Modelele au defilat la show-uri purtând fuste din piele, tocuri unghiulare şi pălării de alamă.

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *