Editura ACT şi Politon lansează cartea „Tata este gras”, semnată de autorul Jim Gaffigan, şi audiobook-ul cu acelaşi nume (înregistrat în lectura cunoscutului actor de teatru şi film Radu Gheorghe). Evenimentul de lansare va avea loc pe data de 8 decembrie, începând cu orele 19:00, la Journey Pub (str. George Enescu, nr. 25) şi va include un moment de stand-up susţinut de actorul Radu Gheorghe şi de invitaţii săi.

Volumul „Tata este gras” de Jim Gaffigan este un bestseller care s-a aflat în clasamentul New York Times timp de saptesprezece săptămâni, fiind totodată o carte de eseuri autobiografice inedită pentru peisajul non-ficţiunii americane. „Tata este gras” include o serie de confesiuni oneste şi hilare despre provocările cu care se confruntă părinţii în procesul de creştere şi educare a cinci copii mici. Jim Gaffigan este comic, scriitor şi actor american, iar tonul în care a scris cartea este unul amuzant şi captivant. Audiobook-ul „Tata este gras” a fost înregistrat în studio-urile editurii ACT şi Politon, în lectura placută a actorul Radu Gheorghe, având o durată de 08:29:08.

Jim Gaffigan a scris cartea “Tata este gras”, iar tatăl este chiar el. Şi cel care a facut această afirmaţie este unul dintre cei cinci copii ai lui. Nimic neobişnuit, nimic nelalocul lui. Totuşi, depinde unde te situezi. Se spune că, de cele mai multe ori, copiii spun adevărul. Şi de cele mai multe ori, adevărul doare! Din punctul meu de vedere, afirmaţia “tata este gras” e un compliment pentru tata. Pentru că eu am o viziune plastică. Mă plasez în categoria omenilor care înţeleg arta şi viaţa ca un tot unitar şi indestructibil. Rubens şi mai apoi Boterro au reuşit să arate în lucrările lor frumuseţea trupurilor “împlinite”. Mă alătur lor în a descoperi şi admira frumuseţea eliberată de efemera influenţă a modei şi adaug umila mea contribuţie sonoră la o capodoperă care depăşeşte sursa din care s-a inspirat, ajungând ca prin umor să atingă cele mai sensibile şi ascunse sentimente şi trăiri interumane. Vă invităm să participaţi la lansarea audiobook-ului “Tata este gras” de Jim Gaffigan!

… a spus Radu Gheorghe, actor român de teatru şi film.

Despre ACT şi Politon
Editura ACT şi Politon lansează şi promovează cărţi şi audiobook-uri de dezvoltare personală, meditaţie, spiritualitate şi business recunoscute la nivel internaţional. Printre autorii publicaţi se numara Dr. Wayne Dyer, Jack Canfield, Larry Winget, Marianne Williamson, James Altucher şi alte nume arhicunoscute la nivel global. Editura ACT şi Politon şi-a început activitatea în 2014 şi este specializată în producţia de audiobook-uri de cea mai bună calitate, lansând totodată cele mai mari cărţi audio în limba română.

Fun & Games

One Reply to “Te invit la lansarea cărţii şi audiobook-ului „Tata este gras” de Jim Gaffigan”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *