Dincolo de Crăciun, Revelion, cadouri şi cozonaci proaspăt scoşi din cuptor, luna decembrie vine întotdeauna cu veşti de la Pantone. Cine este Pantone? Nimeni altul decât cel care dictează tendinţele în materie de culori înainte de începerea unui nou an. Un fel de “el capo di tutti capi” în industria culorilor.

Pentru 2016, culoarea anului este un duo între Rose Quartz şi Serenity. Adică un roz pal şi un albastru foarte deschis. Două nuanţe fondante purtate împreună, lucru care se întâmplă pentru prima oară în istoria “Color of the year”. Până acum a fost exclusiv o singură culoare definitorie pentru fiecare an în parte.

Luate împreuna, Rose Quartz şi Serenity demonstrează un echilibru nativ între o nuanţă caldă de roz şi una calmantă şi răcoritoare de albastru. Această conexiune între cele două culori este dovada clară a stării de bine, a păcii, a liniştii interioare. Un mix bun, aş spune eu, chiar dacă este totuşi un mix greu de asortat.

Lăsaţi culoarea anului 2016, adică îmbrăţişarea rozului pal cu albastru deschis, să vă călăuzească alegerile din anul ce vine. Să fim mai înţelepţi, mai calzi, mai pacifişti. În limita bunului simţ şi a bunului gust. Deja vad ţinute all black cu eşarfe în aceste două nuanţe frumoase propuse de Pantone pentru 2016 ♥

Fashion & Accessories

One Reply to “Culoarea anului 2016 este…”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *