Skincode Switzerland a lansat gama SOS Oil Control, destinată tenului gras și utilă în prevenirea și tratarea acneei și a imperfecțiunilor tenului.

skincode-3

Noua gamă acționează în straturile profunde ale pielii, reglând secreția de sebum și ajutând la eliminarea impurităților. De asemenea, ajută la minimizarea porilor, pentru un aspect mai proaspăt, mai tânăr și obținerea unui ten mat, îngrijit. Formula SOS Oil Control conține un complex de minimizare a porilor, extract de urzică, pentru acțiunea sa antiinflamatoare, antiseptică și astringentă și ingredientul activ CM-Glucan.

Gama SOS Oil Control este compusă din 3 produse:

skincode-4

  1. Skincode Essentials SOS Oil Control – Gel matifiant pentru curatare, un demachiant cu textură extrem de lejeră, gel, destinat tenului gras sau mixt. Este îmbogățit cu ingrediente active sebo-regulatoare naturale și acid salicilic, pentru a reduce apariția punctelor negre, lăsând pielea curată și catifelată.skincode-1
  2. Skincode Essentials SOS Oil Control Ser matifiant pentru ten gras, un fluid extrem de lejer, puternic hidratant. Acesta purifică și matifiază pielea grasa, absorbind excesul de sebum. Producătorul promite, încă de la prima aplicare, că pielea va fi mai netedă, întinsă și matifiată. skincode-2
  3. Skincode Essentials SOS Oil Control – Lotiune Matifiana, o emulsie hidratantă și matifiantă, destinată tenului gras sau mixt. Aceasta controlează secreția de sebum și ajută la reducerea apariției punctelor negre, pentru o piele curată, sănătoasă, cu aspect mat.

Gama Skincode Essential – SOS Oil Control este disponibilă în Farmaciile Help Net și pe www.farmaciaonline.ro.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *