TLC revine cu sezonul 3 al serialului Măritate cu mafia care s-a bucurat de un real succes la nivel internațional. Programul urmăreşte viaţa a patru femei din Staten Island, New York: Karen Grevano, Drita D’Avanzo, Carla Facciolo şi Renee Graziano, ai căror taţi sau soţi au fost închişi pentru infracţiuni legate de activităţi mafiote. Deşi continuă să îşi joace rolul şi să îşi menţină imaginea de neveste de mafioţi, acestea se luptă din greu să le ofere tot ce e mai bun copiilor lor. Sătule de stereotipurile şi ideile legate de stilul lor de viaţă, acestea își doresc să clarifice lucrurile şi să demonstreze că şi ele iubesc, râd şi suferă la fel ca un orice om.

Colaborarea pentru realizarea acestui program le-a ajutat pe cele patru doamne mai mult decât şi-ar fi putut închipui iniţial. Carla, în vârstă de 44 de ani, povesteşte: “Am acceptat să lucrez pentru acest program fiindcă nu primeşti prea mulţi bani când soţul tău e la închisoare. Ai nevoie de ajutor ca să-ţi poţi plăti facturile. Staten Island e un loc plin de bârfitori, dar acum toată lumea ştie ce facem. Pe noi, fetele, ne leagă sentimente amestecate de dragoste şi ură” .

Măritate cu mafia este un program care cu siguranţă nu trebuie ratat. Aşa că ştim ce facem în fiecare vineri, de la 21.00, începand din 4 aprilie. Pentru mai multe informaţii despre program, accesaţi http://www.tlcchannel.ro/

Maritate cu mafia

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *