O dimineață reușită este esențială pentru succesul întregii zile, dar cu toții avem momente în care am da orice ca să mai stăm puțin în pat și să ne bucurăm de vise. Dacă ți-e greu să te trezești de dimineață, iar prima parte a zilei nu este preferata ta, următoarele trucuri te vor încuraja să te dai jos din pat și îți vor aduce zâmbetul pe buze.

Pune-ți melodia preferată drept alarmă și începe-ți ziua cu un dans pe o piesă ritmată. Dansul este cel mai bun stimulent pentru eliberarea endorfinelor, considerate „hormonii fericirii“, așa că distracția e garantată, iar silueta ta va avea numai de câștigat. Nu este nevoie să faci exerciții fizice intense sau de lungă durată, câteva minute de dans sunt suficiente ca să te energizeze pentru întreaga zi.

Încalță o pereche de șosete în culori puternice sau cu mesaje haioase, care vor transforma o zi gri și plictisitoare într-una plină de culoare! Ciserom oferă mai multe variante haioase, din materiale naturale și într-o varietate mare de culori, la prețuri accesibile!

CISEROM

Îmbrătișează pe cineva drag. Îmbrățișările ne leagă emoțional și combat stresul la care suntem supuși zilnic prin eliberarea hormonului numit oxitocină. Acest gest de iubire, căldură și atenție reduce tensiunea arterială, reglează bătăile inimii, are un efect calmant asupra sistemului nervos și îți dă o stare de bine pentru întreaga zi.

Hidratează-te! Un pahar cu apă pe stomacul gol te ajută să compensezi lichidele pierdute în timpul nopții. Dacă nu poți să bei apă la prima oră a dimineții, încearcă un ceai cald și aromat, care te va energiza și îți va răsfăța simțurile. Savurează-l în timp ce îți faci planuri pentru ziua care tocmai a început.

Ia micul dejun. Un mic dejun sănătos îți va furniza suficientă energie ca să faci față provocărilor de peste zi. Nu este înțelept să sari peste micul dejun, dar nici să-l transformi într-o masă copioasă. Începe ziua cu o gustare ușoară formată din fructe, legume, iaurt sau cereale integrale.

Bucură-te de un parfum care îți poate îmbunătăți pe loc starea de spirit. Dimineața este recomandat să alegi un parfum delicat, suav, cu note floral-fructate, precum iasomie, trandafir, portocală sau lămâie. Parfumurile au efecte pozitive asupra stării de spirit și te vor ajuta să zâmbești întreaga zi.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *