În fiecare an, echipele Elite Model Look din întreaga lume caută viitoare top modele. De 32 de ani consecutiv, Elite organizează cel mai prestigios concurs de modele din lume, oferind miilor de participanți oportunitatea de a pași pe urmele unor top modele precum Cindy Crawford, Stephanie Seymour, Gisele Bundchen, Sigrid Agren, Cora Emmanuel, Ming Xi, Joséphine Le Tutour și Matthew Bell.

CATWALK

Ambasador al frumusetii, Rowenta a dezvoltat în parteneriat cu Elite Model Look linia de produse dedicată îngrijirii personale Rowenta for Elite Model Look (#rowentaforeml #elitemodellookromania), care combina stilurile si tendintele din cadrul prezentarilor de moda cu caracterul practic si inteligent.

Precum modelele de top Elite care împing limitele de excelență pe scenele internaționale, produsele Rowenta for Elite Model Look creează un stil și design atemporale.

Coafuri delicate, desprinse parcă din romanele romantice ale anilor 20, bucle diafane, răsucirile glam sau împletiturile în stil franțuzesc, suvițe răsucite, cocuri messy, texturi combinate sau antiteze perfecte, coafuri grunge – toate sunt posibile cu gama Rowenta Elite Model Look!

Placa de îndreptat părul Rowenta Elite Liss & Curl Keratin & Shine SF4522 îți permite să îți aranjezi părul așa cum dorești: drept și mătăsos, bucle lejere sau bine definite. Rowenta a combinat în plăcile de păr Keratina, proteina esențială a firului de păr și mineralul de Tourmalină, ce emite ioni naturali. Astfel cele doua elemente întăresc firul de păr și îl ajută să-și recapete strălucirea și efectul antistatic.

Fără prea mult efort, poți obține onduleuri subtile sau bucle seducătoare cu ajutorul periei cu aer cald Rowenta for Elite Keratine&Shine CF8242. Deoarece poate fi folosită atât pe părul umed, cât și pe cel uscat, vei fi gata să faci față cu brio unei zile agitate în cel mai scurt timp.

Epilatorul Rowenta Flower Love EP2832 este soluția pentru picioare sexy și o piele fină! Datorită celor 24 pensete în forma de Y, smulgerea părului nedorit devine mai eficientă și împiedică ruperea acestuia, ca tu să ai o piele de invidiat. Epilatul devine acum mai plăcut, pentru că epilatorul Flower Love dispune de un accesoriu cu bile de masaj, care îți atenueaza durerea, fiind ideal pentru zonele mai sensibile ale corpului.

Rowenta susține concursul Elite Model Look Romania 2015 și te invită să pășești în lumina reflectoarelor dacă îți dorești o carieră în lumea fascinantă a modelingului. Participă la caștingurile live organizate în luna septembrie în cel mai apropiat oraă sau înscrie-te online pe https://apps.facebook.com/elitecastingro/

  1. Constanta City Park : 14-15 septembrie;
  2. Shopping City Ploiesti: 17-20 septembrie;
  3. Mega Mall Bucuresti: 24-27 septembrie.
Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *