Rowenta a lansat noul aparat Volum` 24 Respectissim, o soluţie ideală pentru ca părul tău să arate îngrijit, strălucitor şi puternic, chiar dacă acesta este lipsit de volum, sau dacă porţi căciuli şi pălării pentru a te proteja de frig, iar acestea îţi răpesc volumul.

Oricând ai nevoie să dai rapid o tuşă proaspătă părului tău afectat de frig, umezeală sau accesorii specifice sezonului rece, Volum` 24 Respectissim de la Rowenta te poate ajuta să-ţi reîmprospătezi look-ul, mai ales dacă te grăbeşti.

Volum` 24 Respectissim de la Rowenta este uşor de folosit şi îţi va fi un aliat de nădejde atunci când eşti nevoită să ajungi rapid undeva şi părul tău este lipsit de vitalitate. Rola cu înveliş Nano Ceramic te va ajuta să-i conferi volum părului, de la rădăcina până la vârfuri.

Noul aparat de la Rowenta poate deveni prietenul tău cel mai bun în zilele aglomerate şi agitate, când nu ai timp să mergi la coafor pentru a-ţi reîmprospăta podoaba capilară, tocmai pentru că este atât de rapid şi uşor de folosit. Cât de uşor poţi folosi Volum` 24 Respectissim? Conform unui test realizat în luna noiembrie 2012, în Franţa, ai nevoie doar de 8 minute! Pentru mai multe detalii, urmăreşte videoclipul de mai jos:

https://www.youtube.com/watch?v=luvDOw9WhOk

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *