Ai costumele de baie, loțiunea cu protecție solară, hainele pregătite pentru fiecare zi, dar alegerea ținutelor pentru vacanță devine o adevărată provocare? Oare ce ținută nu se șifonează în bagaj? Ca vacanța ta să nu fie “șifonată”, pe lista must-have pentru bagajul tău de călătorie trebuie să ai și fierul de călcat de voiaj Rowenta First Class.

Rowenta First Class dispune de o talpă din inox Microsteam 200 și de un jet de abur cu precizie, care învinge orice cută. Cine are nevoie de masă de călcat în concediu când ai fierul de călcat de voiaj First Class? Datorită funcției de abur vertical, poți călca chiar și atunci când hainele sunt pe umeraș. Acesta se strecoară în bagajul tău fără să ocupe mult spațiu, fiind ușor de pliat, ca să îți rămână mai mult loc pentru haine. Poți călători în orice țară pentru că Rowenta First Class poate funcționa cu 120-240 V. Cu alte cuvinte, se “împrietenește” cu orice priză.

Bucură-te de vacanța ta și poartă orice ținută! De acum, cu fierul de călcat de voiaj Rowenta First Class, cutele dispar în vaporii aburului.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *