Femeia de azi e rapidă. Adesea, prea rapidă. Între verificarea e-mail-urilor matinale, sms-uri întotdeauna urgente și alegerea ținutei perfecte pentru o nouă zi obositoare, nu prea mai rămâne timp pentru aplicarea cremei de corp. Știm că urmele neglijenței noastre vor fi purtate cu anii de pielea noastră inocentă. Dar timpul e prețios. Și e prea multă zi și prea multă muncă la sfârșitul celor 24 de ore. Ne dorim produse cu aplicare rapidă. Care să nu lase urme pe hainele atent alese. Dar nu mai credem în reclame, așa că atunci când am auzit că Rogé Cavaillès redefinește hidratarea cu noul Lait Hydratant Spray Express… ne-am hotărât să-l punem la încercare.

  • Ce este Lait Hydratant Spray Express?

Noul produs este o loțiune hidratantă tip spray, cu aplicare foarte rapidă. Doar un minut și pielea corpului este perfect hidratată.

  • Cum se aplică?

Asemănător cu orice deodorant tip spray, dar de la o distanță de 10 cm de piele. Spuma rămasă se întinde ușor, până la absorbție totală, cu mișcări circulare.

  • Cât de rapidă este aplicarea?

Extrem de rapidă. Un minut chiar este suficient pentru a aplica loțiunea pe tot corpul. Recipientul poate fi utilizat în orice poziție, chiar și răsturnat. Aplicarea pe picioare este, deci, foarte ușoară.

  • Cât de repede este absorbită loțiunea?

Loțiunea de corp este absorbită aproape instantaneu, fără a lăsa urme sau film uleios pe piele sau pe haine.

  • Ce ingrediente conține Lait Hydratant Spray Express.

Producătorul precizează că produsul conține 85% ingrediente active de origine naturală. Produsul nu conține parabeni sau uleiuri minerale. Este și hipoalergenic.

Noi ne-am convins de toate calitățile noului Lait Hydratant Spray Express de la Rogé Cavaillès și îl recomandăm din toată inima femeilor ocupate de pretutindeni. Nu fiindcă am primit acest produs spre testare, ci pentru că ne-a impresionat prin toate calitățile de mai sus, dar și prin parfumul proaspăt.

Beauty & Make-up

One Reply to “Rogé Cavaillès redefinește hidratarea cu noul Lait Hydratant Spray Express”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *