Indiferent cum ne-am propus să petrecem de Revelion 2021, un lucru e clar: anul care se încheie a fost dificil și diferit. 2020 ne-a forțat să devenim mai adaptabili, mai atenți, mai precauți. Izolarea ne-a impus schimbări de toate felurile, schimbări pe care le-am resimțit inclusiv în felul în care petrecem timpul liber alături de cei dragi. De aceea, și noaptea dintre ani va fi diferită, iar noi ne-am propus să vă oferim câteva sfaturi pentru a petrece frumos.

Alături de 7th Heaven, descoperim împreună cum să petrecem frumos noaptea dintre ani.

Revelion 2021: acasă, alături de cei dragi

Aceasta este, probabil, una dintre cele mai importante lecții pe care le-am învățat în 2020: apropierea nu înseamnă mereu apropiere fizică, iar distanța nu înseamnă mereu lipsă de afecțiune. În anul care se apropie de final, am descoperit că, uneori, trebuie să-i protejăm pe cei dragi de noi înșine. Câteodată, grija și dragostea sunt sinonime nu cu o îmbrățișare, ci taman cu lipsa ei. Așadar, la final de an învățăm să spunem „te iubesc” sau „mi-e dor de tine” în alte moduri decât cele până acum normale.

Putem să le spunem celor dragi că ne sunt dragi, chiar și fără apropiere fizică. Important este să comunicăm.

Revelion 2021: grija față de noi înșine

Sângele latin și mediul în care am crescut ne îndeamnă adesea la exprimarea emoțiilor, la căldură și apropiere fizică și la o viață socială bogată și activă. Prin contrast, 2020 ne-a arătat că e important să ne simțim bine cu noi înșine, în confortul propriei case. A devenit mai important ca oricând să separăm activitățile legate de job de cele utile pentru suflet și minte, chiar dacă ambele se petrec sub același acoperiș. A devenit important să învățăm să ne cunoaștem și să ne iubim.

7th Heaven și-a propus să ne învețe să ne oferim mici momente de răsfăț pentru trup și suflet: aplică și tu o mască de față sau o mască corporală, pe 31 decembrie, ia în mână cartea preferată și pornește pe drumul redescoperirii!

Revelion 2021: grija față de mediul înconjurător

Se obișnuiește ca, în noaptea dintre ani, să ne gândim la modurile în care ne putem influența pozitiv viitorul. Fie că vorbim despre decizii și schimbări pentru anul care va începe mâine, ori pur și simplu despre gânduri de mai bine, 7th Heaven ne ajută și la capitolul inspirație. 7th Heaven luptă împotriva testării produselor cosmetice pe animale de peste 30 de ani. Fiecare produs este acreditat cruelty free, pentru că această companie recunoaște că frumusețea exterioară se naște întotdeauna din frumusețe interioară, din dragoste și grijă pentru mediul din care facem parte și pe care trebuie să îl protejăm.

Să alegem mai bine produsele pe care le folosim, dar și acțiunile pe care le facem, în anul care vine. Pentru că 2020 ne-a învățat un lucru important: acțiunile noastre îi afectează pe ceilalți, dar și mediul în care trăim.

Mai multe despre produsele 7th Heaven și inspirația pentru un Revelion 2021 reușit găsiți AICI.

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *