Fie că te gândeşti la detoxifierea după sărbători, fie că vrei să te bucuri de un smoothie delicios, noi te ajutăm cu două reţete simple şi creative. Le poţi pregăti în doar câteva minute cu ajutorul mixerului vertical Infiny Force de la Tefal.

Fructele şi legumele proaspete sunt cele mai sănătoase alimente. Învaţă să le prepari sub forma unor băuturi vitaminizante şi bogate în fitonutrienţi, adevărate elixire ale siluetei armonioase. Datorită tehnologiei ActivFlow, mixerul vertical Infiny Force de la Tefal te va ajuta să prepare, în doar câteva minute, smoothie-uri fine, savuroase şi hrănitoare.

Smoothie energizant cu seminţe de in şi fructe

Combinaţia de seminţe de in, lapte de soia şi fructe îţi va oferi energie cel puţin un sfert de zi.

Ingrediente:

1/2 banana îngheţată şi feliată

1 cană capsune îngheţate

2 linguri seminţe de in măcinate

1 cană lapte de soia cu gust de vanilie

Mod de preparare:

Pune fructele în bolul înalt al Infiny Force de la Tefal şi pasează-le cu ajutorul piciorului pasator. Cele 4 cuţite rezistente, din oţel inoxidabil, te vor ajuta să obţii un piure de fructe foarte fin şi delicios. Adaugă peste piureul de fructe laptele de soia şi seminţele de in până vei obţine o compoziţie omogenă. Serveşte-l într-un pahar înalt pentru o zi plină de energie şi vitalitate.

Smoothie hidratant din kiwi şi castraveţi

Kiwi este bogat în vitamina C şi are şi fibre, iar castravetele este o excelentă sursă de apă, aşa că acest fresh este ideal pentru a ne hidrata şi a prinde energie. Ananasul îl face mai aromat iar sucul de lămâie mai răcoritor.

Ingrediente:

2 fructe kiwi coapte bine

5 castraveţi mai mici sau unul mai mare

1 lămâie

2 felii ananas proaspăt

puţină apă

Mod de preparare:

Stoarce jumătate de lămâie şi adaugă 100 ml de apă.

Pune fructele şi castraveţii în bolul înalt al Infiny Force de la Tefal şi pasează-le cu ajutorul piciorului pasator. Combină piureul extras din kiwi, castraveţi şi ananas cu zeama de lămâie.

Secretul este ca apa, castraveţii şi ananasul să fie foarte reci, abia scoase de la frigider. Astfel, vei savura direct o băutură energizantă rece şi sănătoasă.

Poftă bună la detoxifiere!

 

How to...

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *