Recupar este o nouă gamă pentru bărbații cu părul bogat și puternic, care sunt mereu stăpâni pe sine. Căderea părului, număratul ultimelor fire din spatele tâmplelor sau întâlnirea din oglindă cu fruntea din ce în ce mai lată afectează din diverse motive atât tinerii, cât și bărbații maturi.

Cauzele căderii părului sunt diverse și variază de la predispoziții ereditare sau stres până la fumat sau o alimentație inadecvată. Odată cu utilizarea frecventă a produselor de îngrijire, dar și de styling, părul intră în contact cu numeroase substanțe chimice ce îl lasă mai fragil și mai firav.

Încă de la primele semne ale căderii parului, Recupar – Șampon cu formulă activă care susține și stimulează regenerarea firului de păr – fortifică rădăcină, întărește firul de păr, conferind în același timp și volum. Formula unică a produsului Recupar, pe bază de ulei de rădăcină de brusture și ingrediente nutritive sprijină și stimulează procesul de creștere a firelor noi de păr.

Recomandare de utilizare:

Recupar Șampon se aplică pe părul umed, se masează delicat scalpul, apoi se clătește cu apă.

Pentru utilizare zilnică. Pentru rezultate vizibile se recomandă utilizarea produsului minimum 3 luni, conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Produsul este disponibil în farmacii, iar prețul recomandat este de 30 lei.

Pentru un păr sănătos, vitalizat și bogat și des, dar și pentru recuperarea look-ului dorit în oglindă, Recupar poate fi soluția ce te scapă de astfel de bătăi de cap.

Boys & Toys

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *