Phyto Paris a lansat gama Phytodensia, care ajută la refacerea densității părului.

Cu trecerea timpului, părul își pierde din forță, căpătând un aspect fin, fragil și fără densitate. Aceste schimbări își au originea la nivelul scalpului, la nivelul căruia cu vârsta produce modificări, ca și la nivelul tenului, afectând calitatea firului de păr. Phytodensia acționează atât la nivelul scalpului, cât și la nivelul fibrei capilare, ajutând la refacerea densității părului. Vernonia și extractul de struguri ajută la restructurarea scalpului, pentru a crea un mediu favorizând creșterea părului plin de vitalitate. Acidul hialuronic și colagenul din salcâm îmbogațesc formula șamponului Phytodensia, pentru un păr mai dens și fortifiat.

Phytodensia Șampon revitalizant anti-aging

Prin ingredientele sale active, acest șampon are proprietăți regenerante și de protecție la nivelul firului de păr. Acidul Hialuronic prezent în formula șamponului pătrunde până în interiorul fibrei capilare, iar colagenul din salcâm îmbogățește formula îmbrăcând cuticula și refăcând volumul părului. Șamponul curăța blând, iar părul devine strălucitor și plin de luminozitate, își recapătă frumusețea și volumul, arătând strălucitor și catifelat.

Phytodensia Masca revitalizantă anti-aging

Cu o textură fluidă și lejeră, aceasta Masca revitalizantă anti-aging acționează la nivelul firului de păr, redând volum și substanță acestuia fără a avea un efect de încărcare. Părul este revitalizat, plin de volum și forță. Pentru rezultate optime, masca se utilizează împreună cu șamponul și serul din aceeași gamă.

Phytodensia Ser revitalizant Anti-aging (formulă Leave-in)

Serul Phytodensia Ser revitalizant Anti-aging este cel mai bun produs de acest tip din cele testate de noi până acum. Textura sa pare, dar nu este uleioasă, serul nu lasă film gras pe păr sau pe mâini, iar efectul este… wow! Serul acționează la nivelul scalpului, având rol restructurant și fortifiant, dar și la nivelul firului de păr, iar acesta rămâne dens și strălucitor.

Vernonia, un ingredient rar, recoltat manual de pe platourile înalte din Madagascar, este cunoscut pentru proprietățile sale regenerante. Extractul de struguri, îmbogățit cu polifenoli, un ingredient activ cu acțiune de întinerire, are proprietăți protective. Aceste doua ingrediente, în combinație cu peptidele și vitaminele din compoziție, acționează asupra scalpului și favorizează revitalizarea și fortifierea părului. Acidul Hialuronic pătrunde până în interiorul fibrei capilare, iar colagenul din salcâm îmbogățește formula, îmbracă cuticula și reface aspectul plin de volum al părului. Cu o textură lejeră, serul acționează la nivelul scalpului zi de zi, iar părul rămâne revitalizat, fortifiat, rezistent, strălucitor și întinerit.

Produsele Phyto Paris sunt disponibile in Farmaciile Help Net si pe www.farmaciaonline.ro.

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *