Combinând pietrele semipreţioase cu meşteşugul sofisticat, Oxette lansează an de an colecţii de bijuterii vibrante şi unice. Fiecare piesă poate completa atât o ţinută de zi, cu jeans, cât şi o “little black dress”, expresia eleganţei pentru atât de multe femei. Pietre naturale semipreţioase precum sidef, cristale, agate, labradorit, montate în argint simplu sau argint in baie de aur, au fost folosite la realizarea colectiei Oxette din acest sezon AW 2014-2015 – colectia Muse – bijuteria eternă, inspirată din artă, arhitectură şi bucuriile simple ale vieţii.

Oxette 3

„Cu fiecare colecţie, Oxette evoluează către bijuteria sublimă, piesă care defineşte feminitatea: mister, senzualitate, frumuseţe. Femeia Oxette este la modă, urmareşte tendinţele, dar alege acele piese clasice care pot fi purtate şi peste ani. Este la intersecţia între Audrey Hepburn şi Marilyn Monroe – eleganţă şi sex-appeal. O vezi la restaurant, manierată şi misterioasă, conducând maşina cu eleganţă şi calm, în fruntea unei companii de 100 de angajaţi, cu o mână de fier într-o mănuşa de catifea sau cu un job in mediul corporatist, pasională şi fină. O vezi la petreceri, dansând şi distrându-se, la mare sau la munte, etern tânără şi vibrantă, sau încă la şcoală, pregătindu-se şi visând la un viitor luminos. Aceasta este femeia Oxette”, a declarat Alexandra Popescu, General Manager Oxette Romania.

Oxette 1

Bijuteriile şi ceasurile Oxette sunt purtate de vedete de top din Romania, portofoliul de cliente incluzând femeia de cariera, dar şi eleva de liceu.

Bijuteriile Oxette pot fi găsite în cinci magazine în Romania – trei in Bucureşti (în Băneasa Mall, Afi Cotroceni şi Bucureşti Mall), două în Constanţa (City Park Mall şi Maritimo Shopping City) şi unul în Cluj-Napoca (Polus Center), cât şi on-line pe www.boutiquedefrumos.ro.

Fashion & Accessories

One reply to “Oxette lansează noua colecţie toamnă/iarnă Muse”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *