Noul sezon al emisiunii Următorul mare cofetar va avea premiera pe TLC, miercuri, 24 septembrie, de la ora 20.00.

În fiecare săptămână, Buddy îi obligă pe concurenți să coacă și să decoreze tot felul de dulciuri, depășindu-și toate limitele, căci probele sunt din ce în ce mai dificile! Unul câte unul, acești candidați promițători sunt eliminați din competiție, până când va rămâne doar cel ce va deveni cu adevărat Următorul mare cofetar. El va câștiga astfel marele premiu și șansa de a lucra alături de “rege”.

20479 Buddy in Room. Originals.

Noul sezon vine însă cu schimbări neașteptate și câteva adăugări. Buddy Valastro, vedeta programului Regele cofetarilor și șeful juriului, se întoarce alături de alți doi membri permanenți ai acestui juriu: maestrul chocolatier Jacques Torres și cofetarul-șef de la Magnolia Bakery, Bobbie Lloyd. Și competiția în sine va suferi anumite schimbări. Concurenții vor lucra în pereche, nu individual, cei doi câștigători urmând să fie angajați să lucreze pentru Valastro în magazin lui din Las Vegas, Carlo’s Bakery, deschis în hotelul Venetian. De asemenea, ei vor primi marele premiu, în valoare de 100.000$.

Cake Boss 2

În fiecare episod există o nouă rundă, în care echipele cu cele mai mici punctaje se vor întrece între ele, într-o probă eliminatorie. În plus, probele nu se vor mai limita doar la preparat torturi, ci se vor extinde și către alte forme de deserturi sau produse de patiserie.

Pentru mai multe informaţii despre program, accesaţi http://www.tlcchannel.ro/ sau intraţi pe Facebook la Facebook.com/tlc.romania.

Fun & Games

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *