Activia de băut Acai-Fructul Pasiunii și Activia de băut Lămâie-Rodie sunt cele două noi sortimente cu care Activia te invită să îți relaxezi simțurile vara aceasta și să câștigi premii și experiențe de neuitat, precum un sejur la Blue Lagoon, în Islanda. Combinând același iaurt fin Activia cu Bifidus Actiregularis cu arome inedite de fructe, acestea sunt o alternativă de gustare hrănitoare și revigorantă în zilele de vară, ce ajută la menținerea sănătății digestive pe termen lung.

De ce este recomandat vara iaurtul de băut?

 
,,Vara corpul nostru are nevoie de și mai multă atenție. De cele mai multe ori este perioada în care ne schimbăm alimentația, orele de masă, facem mai puțin sport, călătorim sau poate nu ne hidratăm suficient. Soluția sunt gustările hrănitoare și răcoritoare pentru vară, cum este iaurtul de băut. Un iaurt de băut cu fructe ne ajută să menținem constant nivelul de energie de peste zi, să păstrăm un ritm sănătos al tranzitului digestiv, să ne hidratăm și să ne menținem dieta. Iaurtul conține minerale, glucide specifice sub formă de lactoză, grăsimi și proteine în cantități echilibrate, fiind unul dintre cele mai vechi și benefice alimente.” declară Cori Grămescu, coach de lifestyle și nutriție.
Fie că îl alegi la micul dejun, ca gustare la birou, pe plajă sau ca un răsfăț răcoritor, iaurtul de băut Activia poate fi ușor integrat în orice dietă, fiind o sursă importantă de calciu și proteine.

                                    
Relaxează-ți simțurile și câștigă cu Activia

 
Lansarea noilor sortimente face parte din campania „Relaxează-ți simțurile și câștigă cu Activia”, ce se derulează în perioada 5 iunie – 27 august 2017. Încearcă orice iaurt Activia de băut, intră pe www.activia.ro și înscrie codul bonului fiscal care face dovada achiziționării a cel puțin unui produs Activia de băut. Poți câștiga în fiecare zi o apă termală mineralizată, săptămânal, o brățară smart sau marele premiu, un sejur relaxant pentru două persoane la Blue Lagoon, Islanda.

 

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *