De fiecare dată când vine vorba de încălțăminte, indiferent că aducem în discuție o pereche de espadrile, niște pantofi sport sau o pereche de stiletto, concluzia este mereu aceeași: încălțămintea dă tonul unei ținute. De aici putem deduce foarte ușor faptul că perechea nepotrivită de încălțăminte poate ruina un outfit, pe când perechea potrivită poate salva o ținută. În condițiile acestea de ce n-am vrea să ne aflăm mai des în cel de-al doilea caz? De ce să nu evităm încălțămintea nepotrivită? Gurile rele ar spune “pentru că nu ne permitem”, răspuns cu care aș fi fost de acord înainte de a învăța să fac shopping inteligent. Când e vorba de prețuri, cel mai bun sfat este să cumpărați în perioada reducerilor. Astfel, vă puteți alege cu 3 perechi de pantofi de calitate la prețul la care ați fi cumpărat o singură pereche înainte de perioada reducerilor. Am făcut greșeala aceasta de câteva ori, deci e un sfat pe care-l dau din proprie experiență. Nu mai cumpăr încălțăminte de calitate la preț întreg, când magazinele sunt doldora de reduceri la finalul fiecărui sezon. Unele dintre cele mai bune prețuri se găsesc totuși în magazinele de tip outlet, așa cum este și cazul Fashion House (Outlet Center situat în zona Militari). Vreți să știți ce încălțăminte Office Shoes poate fi găsită acolo la reducere? Ce tipuri… sau ce brand-uri? În Office Shoes Outlet se găsește încălțăminte de la firme precum Lacoste, Timberland, Toms, Blink, UGG, Lauren Ralph Lauren, Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Converse, Vans, Puma și Bronx.

Well… Nu sunt fanul tuturor brand-urilor de mai sus, dar am pe wishlist o pereche de bocanci Timberland pe care i-am găsit în magazin cu prețul de 1.000 de lei, dar pe care-i pândesc să apară într-un Office Shoes Outlet sau orice alt loc cu reducere reală. Totodată, aștept să prind la reducere o pereche de espadrile Toms mărimea mea. Am găsit alte mărimi, dar niciodată 36. Still looking! Nu mă dau bătută așa ușor, îmi vreau până și ținutele lejere completate frumos de o pereche de espadrile un pic mai mult decât simpatice. Un alt produs de pe listă ar fi o pereche de pantofi sport pentru stradă, unii pe care să nu-i pot lua la sală, să-i pot ține exclusiv pentru street style. Nu neapărat ceva super girlie, dar ceva care să se potrivească aspectului meu general, că la 26 de ani oamenii încă mă întreabă în ce clasă sunt. Iar eu… ei bine, eu vreau să mă bucur de faptul că ei mă văd atât de tânără și încerc să-mi păstrez șarmul, în același timp simțindu-mă potrivită pentru hashtag-ul #ForeverYoung. Deși sunt ferm convinsă de faptul că nimic nu-i forever.

Nu e greu să fii flawless cu încălțăminte de calitate câtă vreme știi să pândești reducerile, fie cele dintr-un magazin Office Shoes, din mall ori dintr-un centru comercial de tip outlet, fie reducerile din orice alt magazin care are produse pe aceeași lungime de undă cu preferințele tale. Era vorba aia conform căreia o fată poate cuceri lumea cu perechea potrivită de pantofi, ceea ce cred că se poate aplica cu brio în cazul de față. Cu o pereche de pantofi de calitate, care să se potrivească personalității tale, chiar poți cuceri lumea. Și nu te vor costa un salariu întreg dacă știi de unde să-i cumperi.

Cheers! For us and for our beautiful collections of shoes!

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *