Morfeus prezintă salteaua Morfeus Regal, ideală pentru un confort premium.

Salteaua reprezintă baza unui somn de calitate, lucru confirmat de numeroase studii. Şi cum ne petrecem trei sferturi din viaţă în pat, salteaua devine şi cel mai important loc în care ne consumăm timpul. Durerile de spate sau de gât, după un somn pe o saltea inconfortabilă sunt dovezi clare că lipsa unei saltele confortabile ne afectează nu doar nopțile, ci şi zilele. De aceea, saltelele Morfeus reprezintă soluţia pentru un somn odihnitor.

morfeus-regal

Salteaua Morfeus Regal restabileşte conceptul de confort, aducându-l la un nivel de înaltă clasă, fiind rezultatul multor cercetări specializate care au avut ca principal obiectiv crearea unui produs ergonomic. Fiind o saltea premium, Regal are o duritate B Firm (medie-înaltă) şi o structură „Multi-Pixel Pocket Springs”, compusă din arcuri împachetate, de înălţimi diferite, unele mai înalte şi mai moi, altele mai scurte şi mai rigide, pentru susţinerea şi stabilizarea corpului în orice poziţie pe parcursul somnului. Pentru un confort superior, salteaua Regal este acoperită cu o husă Top Gelmemory Breeze 3D, care este detaşabilă şi care impresionează prin finisajele luxury. Mai mult, planurile saltelei (superior şi inferior) sunt detaşabile şi lavabile în apă la 30° C.

Fondat în 1962, Morfeus se bazează pe vaste cunoştinţe şi pe experienţă, susţinute de cele mai importante institute în domeniul ergonomiei şi cercetării somnului, de laboratoare de testare şi de importanţi designeri, cu renume internaţional. Toate acestea le permit celor de la Morfeus să creeze saltele, perne şi sisteme de dormit cu materiale, tehnologii şi modele de ultimă oră.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *