The Mix – Urban Food Concept este locul unde aromele se combină în desăvârșire. Noua locație bucureșteană îmbină ingredientele de calitate, creativitatea și entuziasmul lui chef Rareș Calotă într-un local urban, plin de căldură, savoare și rafinament.

The Mix reprezintă un concept urban pentru care tineri profesioniști lucrează cu pasiune și dedicare, iar rezultatul este spectaculos și mai ales savuros. Chef Rareș Calotă, fost concurent Masterchef, oferă clienților o experiență culinară desăvârșită, fie că sunt adepții comfy food, fie că aprecieză latura gourmet a bucătăriei. La The Mix, aceștia vor fi suprinși de gust, plating și savoare. Unde altundeva chef-ul s-ar putea gândi să transforme banalul hot-dog într-un adevărat festin fusion cu arome locale?

“Pentru noi, gustul rămâne rădăcina preparatului, instrumentele artiștilor sunt creativitatea și pasiunea, iar produsul finit este reinterpretat aparte la nivel de texturi și plating. Acel gust de acasă se îmbină cu altul, delicios, dar altfel, pe care l-ai căutat mereu.”

Meniul este adaptat pentru toate gusturile, existând mereu ceva nou de încercat, iar cocktailurile așteaptă să fie degustate, pentru a testa capacitatea barmanului de a-și expune abilitățile în preparearea celor mai rafinate băuturi.

 

© www.themoment.ro by Geo Curnic
© www.themoment.ro by Geo Curnic
© www.themoment.ro by Geo Curnic
© www.themoment.ro by Geo Curnic
Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *