Sezonul bucuriilor este în desfășurare! Oare? După ce am încheiat un an cu deadline-uri parcă mai urgente ca oricând și am alergat după cadouri la viteze care i-ar pune meseria lui Moș Crăciun în pericol… Bucuria noastră e în mare pericol să sufere de… boală de decompresie. Vrem să redevenim Wonder Woman cât mai repede și, mai ales, să arătăm așa cum ne-am dori să ne simțim: minunat. Fiindcă noi, femeile, păzitoarele micilor bucurii și ale marilor dezastre, știm că totul începe cu noi, dar mai ales sărbătorile fericite.

Pentru o revenire rapidă la strălucirea noastră de zi cu zi, la femeia flawless, care strălucește dincolo de micile ei imperfecțiuni, avem parte de câteva sfaturi pentru un machiaj de Revelion în mai puțin de 30 de minute. Sunt oferite de Laura Perian, de la lpmakeup.ro, un make-up artist drag inimilor noastre.

Make-up perfect de Revelion, în mai puțin de 30 de minute:

Pregătire: Ai grijă să îți hidratezi bine tenul cu o seară înainte, dar și pe întreaga durată a zilei. Folosește un scrub pentru exfolierea buzelor, astfel rujul se va așeza mult mai frumos și va rezista mai mult.

Make-up:

  1. Hidratează-ți tenul.
  2. Aplică fondul de ten și anticearcănul/corectorul pe care le folosești de obicei
  3. Fixează totul cu pudră translucidă
  4. Conturează-ți ochii cu un creion cremos ciocolatiu pe care să îl aplici estompat, ușor, atât pe pleoapa superioară, cât și pe cea inferioară și conjunctivă
  5. Aplică un fard luminos pe pleoapă, la interiorul ochiului
  6. Aplică un strat generos de mascara pe gene
  7. Piaptană sprâncenele și umple discret golurile, dacă există, menținând un aspect natural
  8. Oferă tenului un aspect sănătos cu un blush rose, aplicat pe mărul pomeților. Aplică un iluminator discret pe cele mai înalte puncte ale feței: partea superioară a pomeților, coama nasului, arcul buzelor și bărbie
  9. Conturează-ți buzele cu un creion rezistent de o culoare naturală, similară buzelor tale. Aplică-l pe toată suprafața buzelor.
  10. Aplică un ruj rezistent la transfer. Alege culoarea pentru a fi similară nuanței creionului sau nude ori rose.

Make-up: Laura Perian, lpmakeup.ro

Model: Irina Maria Pascal

Photo: Ana Nahabedian (L.A. Studio)

Beauty & Make-up

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.