Vineri, 10 Februarie 2017, în prezența jurnaliștilor, bloggerilor și partenerilor, Luxury Academy s-a lansat oficial pe piața din România. Lansarea a avut loc în cadrul unui eveniment exclusivist, inspirat de lux și la dolce vita, care a avut loc la Elite Art Gallery din Piața Națiunilor Unite, București.

Pentru prima oară în România, trainerii Luxury Academy au făcut o demonstrație de schimbare totală de look, hairstyle, consultanță de imagine și au explicat cât sunt de importante primele secunde în definirea imaginii unei persoane.

Aura Anghel, Fashion Editor, Consultant în Imagine pentru Festivaluri precum Cannes, San Remo și Fondator Luxury Academy a declarat: “Sunt bucuroasă că proiectul Luxury Academy se dezvoltă în România. Acesta reprezintă o ocazie unică pentru cei care vor să înceapă o carieră în Fashion System, fie că optează pentru Hairstyle, Fashion Design sau Consultanță în Imagine. Luxury Academy oferă posibilitatea celor care  doresc să învețe cele mai noi tehnici, de la cei mai buni experți în domeniile lor de activitate”.

Manuela Faganelli, președintele primei agenții din Italia dedicată zonei de lux în Consultanța de Imagine, Gold Black Style Milano, a apreciat Luxury Academy drept “un proiect foarte interesant care va avea foarte mult succes deoarece România este o țară în dezvoltare cu mult potențial. Sunt foarte fericită să fac parte din echipa academiei, și cu siguranță această experiență va rămâne de neuitat”.

Milo Sabariz, hairstylist international și formator pentru profesioniști în Italia, Spania și Marea Britanie, a lansat și a revoluționat tehnica proprie de tuns, numită HAIRCHITEKT. În cadrul show-ului, acesta a explicat care sunt elementele importante atunci când alegi o tunsoare. Manuela Faganelli a consiliat vestimentar prezentând Așa DA/Așa NU, explicând de ce și unde să folosești anumite haine, croieli, în funcție de statură, dimensiunile corpului și vestibilitate.

Invitații prezenți în cadrul evenimentului au participat la un show extraordinar orchestrat de trainerii Luxury Academy, Manuela Faganelli și Milo Sabariz, o exclusivitate pentru piața din România.

Seara evenimentului s-a incheiat cu un audit în Consultanța de Imagine realizat de Manuela Faganelli pentru 2 dintre invitate, pornind de la ținuta vestimentară și forma corpului.

Sponsorii evenimentului de lansare Luxury Academy în București, România: Deborah Milano, care a prezentat noi nuanțe primăvăratice de produse de machiaj, Salvatore Ferragamo, care a aromat în nuanțe de roz La Signorina In Fiore evenimentul, Le Consul, Savonia, Sweet Moments, Tudor.Personal Tailor, Vagabond Hair Studio, Vinurile Alira, Zenya Atelier.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *