Jeanşii skinny reprezintă o piesă vestimentară care nu va ieşi niciodată din tiparele modei. Faţă de alte sezoane, când jeanşii skinny erau din clasicul denim, în prezent oferta este extrem de variată: designerii propun modele cu animal print, în culori vii sau modele inspirate din cultura rock sau punk.

Fiind foarte versatili, jeanşii skinny clasici sunt potriviţi atât pentru o ţinută de zi, cât şi pentru una de seară. Jeanşii skinny pot fi piesa de bază de la care se construieşte o ţinută în tendinţe. Jeanşii skinny scot în evidenţă formele şi se potrivesc oricărui tip de siluetă cu condiţia să fie accesorizati corespunzător.

poze jeansi

Dacă eşti mignona, poarta  întotdeauna tocuri, iluzia de alungire dată de jeanşii skinny, dublată de efectul tocurilor, se potriveşte perfect acestui tip de siluetă.

Crezi că dacă ai şoldurile late nu poţi purta jeanşi skinny? Greşit! O soluţie este să acoperi zona şoldurilor cu un cardigan.

Şi pentru acelea dintre voi care aveţi coapsele groase există soluţii: purtaţi jeanşii skinny în nuanţe cât mai închise care subţiază linia coapselor. Alegeţi o pereche de pantofi stiletto, perfecţi pentru a alungi şi subţia silueta.

poze jeansi 2

Fashion & Accessories

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *