Brandul Jamieson, renumit la nivel mondial pentru calitatea şi puritatea vitaminelor, mineralelor şi a suplimentelor alimentare, poate fi găsit acum şi în România. Lansarea oficială a produselor Jamieson a avut loc miercuri, 27 mai la Farmacia Help Net 53 din Dorobanţi. Evenimentul a avut-o ca invitat special şi gazdă pe Larisa Petrini, Health Coach certificat de Institute for Integrative Nutrition din New York. În cadrul discuţiei au fost atinse subiecte legate de nutriţie, sănătate, o alimentaţie corectă şi paşi esenţiali pentru o stare generală de bine.

Compania Jamieson este una cu tradiţie, istoria ei datând încă din 1922. Claire Edwin Jamieson a înfiinţat atunci, în Canada, o mică afacere de familie care va ajunge să fie recunoscută la nivel mondial pentru calitatea, puritatea şi siguranţa absolută a produselor. Compania se află într-o continuă expansiune, fiind prezentă în peste 40 de ţări de pe 4 continente diferite.

Unul din motivele pentru care Jamieson a ajuns să fie un pionier al industriei este faptul că a fost primul care a introdus pe piaţă produse de o calitate ridicată cum ar fi vitaminele cu super-concentraţii. Laboratoarele şi centrele lor de producţie beneficiază de tehnologii de ultimă generaţie pentru a asigura o inovaţie continuă şi un atent control al calităţii.

Protocolul “360 Pure”, specific companiei Jamieson, constă într-un proces de verificare riguroasă a fiecărui produs pentru a asigura o calitate şi puritate absolută. Procesul de 360 de paşi constă în selecţia atentă a materiei prime, testarea clinică a eficienţei si biodisponibilitatea produselor. Pentru că Jamieson se conformează celor mai ridicate standarde de producţie, sigilul “360 Pure” a devenit un simbol al încrederii şi siguranţei.

Grija reală faţă de oameni şi faţă de planetă sunt cele două principii după care se ghidează conceptul Jamieson. Pentru a proteja mediul se folosesc doar materii prime proaspete şi se folosesc surse ecologice de energie. De asemenea, se efectuează în permanenţă studii de stabilitate. Produsele Jamieson nu sunt şi nu vor fi testate pe animale.

Peste 250 de produse compun portofoliul Jamieson, micronutrienţi esentiali ce contribuie la menţinerea sănătaţii organismului. În Romania este de acum disponibilă o selecţie de produse organizată în patru game: vitamine şi minerale, antioxidanţi, acizi graşi esentiali Omega 3, cât şi suplimente alimentare din plante.

Produsele Jamieson sunt disponibile exclusiv în Farmaciile Help Net.

www.facebook.com/Jamieson-Romania

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *