Odori D’Anima, arome pentru inimă, este în cuvintele fondatoarei brandului Mendittorosa, Stefania Squeglia, un concept eminamente latin: în cuvintele italiene se ascunde, pasională, o inimă care bate în arome.

“Când am decis să urmez această cale, totul a venit de la sine. Nu pot explica: numele a fost clar, totul a fost clar, fiindcă le-am simțit cu tot sufletul”, mi-a spus Stefania, la începutul interviului nostru. “Într-adevăr a venit din interiorul meu, din inimă, ca un vis pe care am reușit să-l materializez. A fost pentru prima dată în viață când mi-am pus complet sufletul în ceva, deși utilizam des cuvântul inimă. Acum a fost complet”.

MENDITTOROSA ODORI D'ANIMA (3)

Am întrebat-o pe Stefania cum a resimțit această materializare a visului ei: fondarea brandului Mendittorosa Odori D’Anima. “Odată ce mi-am turnat sufletul în sticlele de parfum, m-am simtit complet liberă”, a spus ea.

“Visez adesea și obișnuiesc să-mi scriu visele, odată ce mă trezesc. În fiecare dimineață încerc să-mi amintesc ce am visat, pentru a ține legătura cu o altă parte din mine, cu o altă viață. Și într-o asemenea dimineață am visat mirosul ariciului de mare, al adâncurilor mării, condimentate cu lămâie și piele. Trezindu-mă mi-am dat seama că trebuie să materializez și acest vis – așa a luat naștere parfumul Sogno Reale”. Am întrebat-o pe Stefania cât a durat și mi-a destăinuit că, după un an de încercări, pierduse orice speranță de a crea Sogno Reale și tocmai atunci el a luat ființă, neașteptat: un parfum fantomatic, pe care-l simți uneori puternic, alteori fragil – la granița dintre un vis și un spectru.

Sogno Reale vine din altă lume”, mi-a spus Stefania, auzind aceasta descriere. “El s-a născut într-un vis și este, dicolo de orice, o invitație la vis”.

Beauty & Make-up

One Reply to “INTERVIU Stefania Squeglia, fondatoarea brandului Mendittorosa, despre parfumuri și suflete”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *