Una dintre cele mai nefericite şi mai des întâlnite experienţe din preajma sărbătorilor este aceea de a realiza că ai uitat să cumperi un cadou pentru un om drag. În goana după cumpărături care a ajuns specifică acestei perioade, tuturor ni se întâmplă să uităm ceva ori să uităm de cineva. Asta nu înseamnă însă că nu avem sentimente puternice pentru acea persoană, ori că nu avem o inimă mare, ci mai degrabă că indiferent cât de bine ne-am planifica activităţile, întotdeauna mai apare ceva. De aceea, am creat o listă specială cu idei de cadouri de Crăciun pentru uituci.

Şosete amuzante

Unul dintre cele mai nimerite cadouri tradiţionale iarna este perechea amuzantă de şosete cu motive de Crăciun. Nu putea lipsi din lista noastră de idei de cadouri de Crăciun pentru uituci, mai ales pentru că este un cadou uşor de ales şi uşor de găsit. Dacă te pregăteşti de o vizită şi ai uitat de cadou, una dintre cele mai simple idei este să opreşti la primul magazin ori la prima benzinărie mai mare şi să întrebi ce şosete au. Aproape în fiecare colţ al ţării există un loc apropiat cu şosete amuzante, numai bune de dăruit.

Dulciuri de sezon

Fie că vorbim despre turtă dulce sau despre cozonac, toată lumea iubeşte dulciurile! De aceea, indiferent cât de grăbit eşti, sigur ai timp să opreşti într-un magazin apropiat ţie şi să cumperi câteva dulciuri. Dacă în oraşul tău se organizează un Târg de Crăciun, poţi scăpa rapid de grija cadourilor uitate făcând o vizită dimineaţa şi cumpărând turtă dulce, cozonac sau prăjituri de casă pentru toţi prietenii de care ţi-ai adus aminte prea târziu.

Kit pentru vin fiert

Aproape oricine îşi doreşte să bea un pahar de vin fiert în perioada sărbătorilor, dar agitaţia îi împiedică pe mulţi să viziteze târgurile de sezon. Dacă ştii că şi prietenii tăi sunt la fel de ocupaţi ca tine, dacă ai uitat să le iei cadou, ori dacă pur şi simplu vrei să le faci o vizită, nimic nu este mai potrivit decât un kit pentru vin fiert. Îl poţi încropi chiar tu, rapid, cumpărând o sticlă de vin roşu, condimente pentru vin fiert şi zahăr cuburi. Tot ce trebuie să faci este să ambalezi kit-ul cât mai frumos şi vei obţine uşor un super cadou!

Fotografii de anul acesta

Ai observat şi tu că în era digitală ne bucurăm prea puţin sau deloc de fotografiile clasice? Fiecare prieten sau membru al familiei tale are, cu siguranţă, câteva momente fericite pe care le-a imortalizat doar pe… social media. De aceea, una dintre cele mai bune idei de cadouri de Crăciun pentru uituci este aceea de a alege câteva fotografii faine cu persoana dragă, de a le printa şi de a le pune într-o ramă frumoasă. Chiar dacă cere un pic mai mult efort decât variantele anterioare, şi bucuria persoanei dragi va fi pe măsură.

Ceva pentru animăluţul de companie

Unul dintre motivele pentru care ne simţim prost atunci când uităm să cumpărăm un cadou este faptul că timpul limitat nu ne permite să cumpărăm ceva realmente util, plăcut sau dorit. Poţi evita această problemă gândindu-te nu doar la nevoile omului, ci şi la cele ale animalului de companie. Pur şi simplu adaugă o jucărie pentru câinele sau pisica din dotare şi o sticlă banală de vin sau o cutie de bomboane cumpărată din primul supermarket devine un cadou ales cu atenţie.

Lumânări parfumate şi fructe

Din lista noastră de idei de cadouri de Crăciun pentru uituci nu puteau lipsi acele lucruri dorite de toţi, dar uşor de uitat: lumânările parfumate şi fructele. Cu toţii ne dorim să avem “miros de sărbătoare” în case, ori să ne bucurăm de Crăciun aşa cum ne bucuram în copilărie. Cu toate astea, mulţi dintre noi uită să cumpere portocale, mandarine şi clementine, iar despre lumânări parfumate şi parfumuri de cameră, ce să mai spunem… Alege citrice de sezon şi câteva lumânări parfumate, ambalează-le frumos şi ai un cadou drăguţ în mai puţin de 5 minute!

Cel mai important lucru în această perioadă este să dăruieşti zâmbete şi bucurie, aşa că nu te îngrijora prea tare dacă ai uitat de cadou. Ni se întâmplă tuturor oricum, iar lista de mai sus te va ajuta să rezolvi rapid problema.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *