Suntem în perioada anului în care marile companii producătoare de terminale mobile se pregătesc de lansările vârfurilor de gamă. Cum HTC a anunţat un eveniment important pentru data de 1 martie, lumea Android şi-a dat seama repede că este vorba despre lansarea lui HTC One M9. Upleaks a publicat o listă aproape completă a specificaţiilor. Rămâne de văzut numai dacă taiwanezii au făcut o treabă bună şi au lăsat şi câteva surprize pentru Barcelona.

Conform Upleaks, HTC One M9 va oferi un ecran IPS cu o diagonală de 5”, o veste bună pentru cei care nu agreează în mod special telefoanele prea mari, iar rezoluţia va fi de 1920 x 1080 pixeli. Se pare că terminalul va fi motorizat de un cip Qualcomm Snapdragon 810, acesta folosind o arhitectură big.LITTLE cu patru nuclee ARM Cortex-A57 tactate la 2 GHz şi patru nuclee ARM Cortex-A53 tactate la 1,5 GHz, la care se adaugă un nucleu grafic Adreno 430. Acest procesor va fi însoţit de 3 GB de memorie RAM de tip LPDDR4, 32 sau 64 GB de memorie internă şi o baterie cu o capacitate de 2840 mAh.

Upleaks confirmă că HTC a renunţat la faimoşii Ultrapixeli, camera foto principală urmând să folosească un senzor cu o rezoluţie de 20,7 megapixeli. Odată cu One M9, HTC va lansa şi o serie de accesorii printre care se regăsesc versiunea actualizată a cunoscutului Dot Case, un difuzor extern BoomBass actualizat, o carcasă şi un headset rezistente la apă şi altele.

Boys & Toys

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.