Häagen-Dazs aduce în România un nou sortiment răcoritor de înghețată, Summer Berries & Cream. Gustul de fructe de pădure este cea mai căutată aromă de înghețată a anului 2015 la nivel internațional, arată International Dairy Foods Association. Cu 24% piure de fructe precum zmeura, căpșunele, afinele și murele, Summer Berries&Cream vine în întâmpinarea cerinței consumatorilor români pentru aromele fructate.
Summer Berries 500 ml, 36 Lei
Realizat din piure de fructe, frișcă proaspătă, lapte, zahăr și ouă, sortimentul oferă experiența pentru care este recunoscut brandul Hagen-Dazs, aceea a unei înghețate catifelate și dense. În plus, siropul cremos de fructe și bucățelele de căpșune intensifică aroma și conferă înghețatei o textură aparte. Rețeta este realizată în conformitate cu standardele recunoscute la nivel internațional ale brandului și conține 0% emulsificatori, coloranți artificiali și conservanți.
„Noutatea Häagen-Dazs a acestei veri este sortimentul Summer Berries&Cream, pe care l-am adus pe piața din România datorită nivelului ridicat al cererii. Se păstrează în continuare rețeta tradițională pentru a crea o înghețată cremoasă, densă, oferind o experiență specifică produselor Hagen-Dazs și recunoscută în întreagă lume”,
declară Liliana Bock, Manager Maresi Foodbroker, importator al înghețatei Häagen-Dazs.
Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *