Gorenje lansează cea mai nouă tehnologie în materie de aparatură frigorifică: NOFROST PLUS.

Ani de cercetare au fost dedicaţi pentru a obţine armonia dintre frumuseţea şi eficienţa produselor menite să susţină stilul dinamic al consumatorilor din lumea întreagă. Dintotdeauna, Gorenje a urmărit să simplifice viaţa consumatorilor săi prin produse revoluţionare, al căror design rafinat le asigură supremaţia în orice cămin. Gorenje a anticipat schimbările din stilul de viaţă al consumatorilor moderni, încercând să le ofere mai mult timp liber pentru ei și pentru pasiunile lor. Iată raţiunea care a dus la naşterea tehnologiei NoFrost Plus. Aparatele frigorifice concepute cu această tehnologie nouă sunt încă o mărturie a procesului demarat în 1950, prin care Gorenje, folosind nenumărate mijloace inovatoare a condus la simplificarea şi îmbunătaţirea vieţii consumatorilor săi.

Gorenje (1)

Pentru că sunt esenţiale şi de nelipsit din orice cămin, aparatele frigorifice au beneficiat de întreaga atenţie Gorenje, inteligenţa tehnologiei NoFrost Plus oferind, în sfârşit, soluţia la problemele cu care ne confruntăm atunci când deschidem frigiderul. Circulaţia aerului rece este îmbunătăţită, împiedicându-se astfel umezeala din frigider şi acumularea de gheaţă atât în interior, cât şi pe produsele congelate.

Toţi ne dorim ca alimentele din frigider să rămână proaspete cât mai mult timp, păstrându-şi astfel savoarea şi vitaminele. Fără gheaţă în congelator, alimentele nu se vor mai lipi unele de celelalte, iar noi ne vom bucura de mai mult spaţiu de depozitare, dar și de savoarea și prospețimea lor. Serile de vară vor fi mult mai lungi în compania celor dragi când nu mai ai nici o grijă legată de curăţarea sau decongelarea aparatului frigorific.

Inovaţie, tehnologie revoluţionară, consum redus de energie, mai multă prospeţime şi mai mult timp liber, pe toate acestea mizează Gorenje prin tehnologia NoFrostPlus pusă la dispoziţia consumatorilor săi printr-un design unic al noilor aparate frigorifice. Poți spune adio şi steluţelor de gheaţă de pe îngheţată. Desertul tău preferat poate fi savurat de-acum înainte imediat ce l-ai scos din congelator.

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *