Infecţia urinară este una dintre condiţiile patologice frecvente, întâlnită cu incidenţă mai mare la femei, din cauza particularităţilor anatomice, în special vecinătatea între orificiul urinar şi anus.

50% dintre femei suferă cel puţin o dată în viaţă de o formă de infecţie urinară, agentul patogen cel mai frecvent implicat fiind bacteria Escherichia coli, responsabilă de producerea a 85% dintre infecţii. Infecţiile urinare sunt favorizate de refluxul ureteral, expunerea excesivă la frig, litiaza renală, infecţiile genitale, diabet.

Acum, pentru că ştii cauza suferinţei tale, îţi facem cunostinţă cu aliatul de care ai nevoie pentru a câştiga lupta. Este un remediu correct şi te ajută să şi previi, nu doar să combaţi afecţiunea. Gama Uractiv de la Fiterman Pharma cuprinde produse menite să te ajute atât la depistarea infecţiilor urinare (Uractiv test), cât şi la menţinerea sănătăţii tractului urinar. Gama Uractiv este o gamă complexă care cuprinde produse pentru adulţi, dar şi produse pentru copii, femei însărcinate sau care alăptează.

Produsele din Gama Uractiv au la bază inovaţia continuă, dar şi păstrarea valorilor şi beneficiilor tradiţionale. Noul Uractiv Forte x 10 capsule te ajută, prin concentraţia mărită de albastru de metilen şi extracte naturale standardizate din strugurii ursului să lupţi eficient împotriva infecţiilor urinare, sau să previi recidivele.

Pentru tine, în această perioadă, produsul este disponibil în farmacii şi magazinele naturiste într-un pachet special: Uractiv Forte + CADOU şerveţele intime umede la un cost de 32 Ron.

Uractiv Forte este recomandat persoanelor cu vârsta de peste 12 ani. Utilizarea acestuia contribuie la  menţinerea sănătăţii tractului urinar, la funcţionarea normală a rinichilor şi favorizează diureza prin eliminarea din organism a substanţelor nocive, a produşilor toxici şi substanţelor străine sau în exces, rezultate din procesele metabolice.

Detalii găsiţi pe: www.uractiv.ro  sau facebook.com/LaboratoareleFiterman

Lifestyle & Leisure

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *